Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt en laat de trouwjurk bij zijn minnares achter: "geniet van tweedehands spullen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt…
17 foto's van ongewone vriendschappen tussen dieren die zelfs onze donkerste dag op kunnen vrolijken Op de leeftijd van 21 maanden wordt hij ernstig toegetakeld door twee honden: nu noemen zijn leeftijdsgenoten hem een

Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt en laat de trouwjurk bij zijn minnares achter: "geniet van tweedehands spullen"

17 Oktober 2020 • Door Janine
69.222
Advertisement

Een huwelijk gaat niet altijd over rozen. Hoewel alles lange tijd soepel kan verlopen, zijn de gebeurtenissen die het vertrouwen en de sereniteit van man en vrouw verstoren, verschillend en vaak volkomen onverwacht. Ontrouw is ongetwijfeld een van de ergste.

Erachter komen dat je man of vrouw een dubbelleven leidt met iemand anders, kan traumatisch en hartverscheurend zijn. Zeker als het met een bekende gebeurt. Hoewel je misschien denkt dat dit niet vaak voorkomt, gebeuren deze dingen echt, zoals het verhaal dat we je gaan vertellen, getuigt. De hoofdrolspelers? Een ontrouwe echtgenoot, zijn vrouw en een van zijn beste vrienden.

via: Daily Mail

Je denkt dat dit soort verhalen alleen in films voorkomen, of misschien in een roman of een soap. Maar Karen Dineen werd echt bedrogen door haar man met een vrouw met wie ze al ongeveer 25 jaar bevriend was. Toen ze de ontrouw ontdekte, werd Karen echter niet overweldigd door wanhoop, maar besloot ze dat ze zou reageren op een manier die even sarcastisch als voorbeeldig is.

Het is niet moeilijk om je de woede en verbijstering voor te stellen die kunnen optreden als een verraad wordt ontdekt zoals dat waarmee dit echtpaar werd getroffen. Karen en haar man Terry gingen na 19 jaar huwelijk uit elkaar, zonder dat hij zijn vrouw ooit op het geringste probleem van hun relatie had gewezen. Carol, de vrouw met wie haar man haar bedroog, was een oude vriendin van haar, zo iemand die een deel van het gezin was geworden.

De relatie verslechterde en Karen heeft de banden met haar man en vriendin verbroken. Maar niet voordat ze een onuitwisbare en scherpe “herinnering” had achtergelaten, vlak voor Carols deur. Terwijl ze haar koffers pakte om te vertrekken, zag ze haar trouwjurk hangen en zo kreeg ze een idee. Samen met een op zijn zachtst gezegd sarcastisch briefje hing ze haar jurk op de veranda van haar vriendin.

“Hoi Carol, ik weet dat je van tweedehands spullen houdt, dus ik dacht dat je de jurk die ik droeg toen ik met je vriend trouwde, misschien wel leuk zou vinden. Liefs, Karen.” Er valt niet veel meer aan toe te voegen, en het is moeilijk om niet te glimlachen bij het lezen van dit bericht.

Advertisement

De publieke vernedering van de ex-man van Carol en Karen was volgens de vrouw meer dan verdiend, want lange tijd was ze zich nergens van bewust, ook al waren vrienden en buren op de hoogte van de buitenechtelijke relatie. Kortom, een les die Terry en zijn minnares zeker niet hadden verwacht, en die niet zo snel zullen vergeten. Het verhaal van hun gedrag werd bekend gemaakt en ging al snel het web rond, juist vanwege het ironische en ongelooflijke ervan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt