Hij is 25, zij 62 en ondanks de vooroordelen van anderen zijn ze een onafscheidelijk stel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij is 25, zij 62 en ondanks de vooroordelen…
10 eenvoudige oefeningen om de buik in enkele minuten te trainen, ook thuis Wat zie je in de afbeelding? Het eerste antwoord dat je geeft, kan iets over je persoonlijkheid onthullen

Hij is 25, zij 62 en ondanks de vooroordelen van anderen zijn ze een onafscheidelijk stel

Door Janine
1.887
Advertisement

Ongeacht het leeftijdsverschil, is er absoluut niets wat je kunt doen als het om liefde op het eerste gezicht gaat. Iets wat de hoofdrolspelers van dit prachtige liefdesverhaal hebben geleerd, en met veel, te veel vooroordelen geconfronteerd worden. André Rocha is 25 jaar oud en verliefd geworden op Lucy, een 62-jarige vrouw. Ondanks de vele, vele verschillen, is er een pure en ware liefde tussen de twee ontstaan.

André was pas 17 toen hij Tinder, de dating-app, begon te gebruiken en daar ontmoette hij Lucy voor het eerst; op dat moment, in 2013, was Lucy 54 jaar oud. Na ongeveer twee jaar gingen gesprekken en hofmakerij op afstand in rook op zonder dat ze elkaar ooit hadden ontmoet, maar uiteindelijk besloten André en Lucy om samen uit eten te gaan.

Zodra ze elkaar zagen, omhelsden ze elkaar 3 minuten lang; het etentje ging goed, de twee spraken over de passies die ze gemeen hebben (van muziek tot films, tot boeken en reizen) en uiteindelijk kusten ze elkaar!

Vanaf dat moment begonnen de twee niet alleen met daten, maar met de tijd en met de passie die in hen groeide, besloten ze hun relatie aan hun respectievelijke families te onthullen. André vertelde hoe de onthulling met zijn moeder verliep: "Geleidelijk aan begon ik het mijn moeder te vertellen en ik zei dat ik een relatie had met een oudere vrouw. “Hoeveel ouder, André?” Vroeg ze. ”Ouder dan jij”, antwoordde ik.”

Ondanks de aanvankelijke terughoudendheid hebben zowel de families van André als Lucy de relatie met dit grote leeftijdsverschil aanvaard; in tegenstelling tot de vrienden en kennissen van de jongen, die veel minder begrip toonden: "Voor mijn vrienden was het erg moeilijk om te accepteren. Er waren opmerkingen van onvolwassenheid en boosaardigheid en daarom was ik teleurgesteld in de meesten van hen."

Advertisement

Ondanks de vele moeilijkheden is het liefdesverhaal van Lucy en André nog steeds erg solide en nu beleven ze een nieuwe fase. Het huis waar Lucy met haar moeder woonde, wordt momenteel gerenoveerd en de twee zijn van plan kinderen te adopteren, en ze willen op het strand trouwen en met hun toekomstige gezin naar Disneyland.

Een prachtig liefdesverhaal dat ons weer leert dat leeftijd geen obstakel hoeft te zijn om een ​​nieuw leven op te bouwen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt