20 vrouwen die de behoefte voelden om te veranderen en hun look revolutioneerden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
20 vrouwen die de behoefte voelden om…
Een zwerfkitten wordt gered door een vriendelijke vrouw en valt meteen op haar schouders in slaap Een olifant helpt de verzorger die elke dag voor haar zorgt als ze haar in moeilijkheden ziet

20 vrouwen die de behoefte voelden om te veranderen en hun look revolutioneerden

Door Janine
20.992
Advertisement

Niemand is perfect, maar vaak probeert ieder van ons op de een of andere manier naar perfectie te streven. Vrouwen over de hele wereld proberen er altijd mooi en elegant uit te zien op elk moment van hun leven, door kleding te dragen volgens de laatste mode, naar de kapper te gaan en make-up op te doen om verschillende oneffenheden te verwijderen. Make-up, hoewel het in zekere zin verbergt wat er is, mag niet worden gedemoniseerd, omdat veel vrouwen het nodig hebben. Er zijn er die zich zelfverzekerder voelen met een mooie lippenstift, of nadat ze naar de kapper zijn geweest: daar is niks mis mee! Om deze reden hebben de visagiste Oksana Trunova en de kapster Olga Tarasova hun krachten gebundeld om een ​​referentiepunt te worden voor de meeste Russische vrouwen die hun uiterlijk wilden veranderen. In deze fotolijst willen we je de praktische effecten van hun werk laten zien... je zult versteld staan!

1. "Irina kwam naar ons toe vanuit Moskou. We wilden de schoonheid van haar ogen benadrukken en haar uiterlijk modern en elegant maken!"

2. "Polina woont en werkt in Moskou, ze is ontwerpster. Ze is een creatieve, elegante en heel aardige vrouw. Daarom wilden we haar uiterlijk helder en 'artistiek' maken!".

Advertisement

3. "Marina ontdekte ons project dankzij haar kinderen die haar overtuigden om naar ons toe te komen. We wilden haar persoonlijkheid en vrouwelijkheid naar voren laten komen"

4. “Galina heeft een dochter die op het punt staat te trouwen... maar ze ziet er zelf ook uit als een bruid!”

5. "Olga werkt als kinderarts en is moeder van 3 kinderen". Een absoluut meer sprankelende en vrolijke look!

Advertisement

6. "Olga komt uit Kirov. Ze is een zakenvrouw en moeder van 2 kinderen, die nu volwassen zijn. Helaas mogen we de leeftijd van onze deelnemers niet onthullen, maar je zou zeker verrast zijn!"

7. "Elena kreeg onze adviezen als een cadeau van haar dochter. Ze heeft deze haarkleur en dit kapsel al jarenlang, maar we hebben besloten om haar uiterlijk aantrekkelijker te maken."

Advertisement

8. "Svetlana kwam naar ons vanuit Belyov. Ze is moeder van 2 kinderen en is momenteel met zwangerschapsverlof. Ze was op zoek naar nieuwe kleuren en emoties in haar leven"

9. Een ongelooflijke transformatie: kijk eens wat een mooi kapsel!

Advertisement

10. "Yulia komt uit Obninsk. Ze is advocaat en moeder van 2 kinderen: wat een mooie vrouw!"

11. Ekaterina aarzelde, maar uiteindelijk durfde ze aan het project deel te nemen: ze kwam en zei: "Ik wil briljant en modern zijn". We hielden haar natuurlijke krullen en benadrukten haar stralende schoonheid zonder te overdrijven met make-up.

12. "Olga heeft besloten om te veranderen en wilde zichzelf deze behandeling voor haar verjaardag geven!”

13. De magische tussenkomst van 2 professionals was genoeg om volledig te veranderen!

14. "Alexandra had ons project lang gevolgd maar durfde er nooit aan deel te nemen. Op een dag besefte ze dat het tijd was voor verandering!"

15. “Inna is lerares op de lagere school. Ze kwam voor haar verjaardag vanuit Moskou naar ons toe!"

16. "Ekaterina woont en werkt in Tula. Ze is moeder van 4 kinderen en had al 2 jaar geleden een make-over bij ons gedaan. Nu heeft ze besloten om die adrenaline nog eens mee te maken!"

17. Olga kreeg deze make-over van haar moeder voor haar 18e verjaardag!

18. Wat een mooie verandering!

19. Ook Valentina ontving dit prachtige geschenk van haar kinderen. Ze is erg verlegen, maar we wilden haar imago stralender en zonniger maken!"

20. Ook Ludmila kreeg een behandeling als cadeau van haar dochter Nadezhda, die haar moeder gewoon een beetje wilde opvrolijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt