12 vrouwen die met behulp van deze visagist in echte prinsessen veranderden - BekijkDezeVideo.nl
x
12 vrouwen die met behulp van deze visagist…
44 jaar geleden adopteerde ze de pasgeborene die voor haar deur was achtergelaten: vandaag bedankt hij haar voor alle liefde

12 vrouwen die met behulp van deze visagist in echte prinsessen veranderden

09 September 2021 • Door Janine
2.697
Advertisement

Er op de best mogelijke manier uitzien is natuurlijk de droom van elk persoon. Vrouwen staan ​​erom bekend dat ze bijzonder goed voor zichzelf en hun uiterlijk zorgen. Natuurlijk wil elke vrouw een koningin zijn in de ogen van haar partner en, waarom niet, in ieders ogen. De werkelijkheid is echter vaak heel anders dan je fantasie en in feite verwaarlozen veel vrouwen vaak hun make-up, haar of kleding vanwege de vele werk- of gezinsverplichtingen. Het is normaal dat je op een gegeven moment steeds minder aan je uiterlijk doet: je raakt gewend aan de routine en bent ervan overtuigd dat je niet al te veel zult kunnen verbeteren. Niets is minder waar! Een haarstylist, alsook make-upexpert, heeft ruimschoots aangetoond dat elke vrouw haar eigen persoonlijkheid en schoonheid heeft, die kan worden benadrukt door de make-up en bekwame hand van een expert als hij.

Bekijk zelf de resultaten!


1. De rode kleur is opgefrist en de glimlach is terug!

Een verandering moet bij ieder van onszelf beginnen en niet alleen extern plaatsvinden, maar ook op een dieper niveau. Als je echter je houding ten opzichte van het leven wilt veranderen, kan beginnen met een goed kapsel en een kleine esthetische revolutie een grote hulp zijn.

2. Dit is een goed begin!

Advertisement

3. Ze lijkt klaar om op televisie te verschijnen!

4. Nog een ongelooflijke verandering!

5. Een vakkundig gebruik van oogschaduw en penselen kan echt je glimlach terug laten komen!

Als je veel verplichtingen hebt, lijkt het bijna onmogelijk om je uiterlijk bij te houden: haar, make-up, huidverzorging, kleding... het is waar, het is veel, maar als je leert een paar minuten van de dag alleen aan jezelf te besteden, zul je geleidelijk aan meer en meer vertrouwen in je uiterlijk krijgen.

Advertisement

6. Wat een uitzonderlijke verandering!

7. Ze ziet er minstens 10 jaar jonger uit, vind je niet?

Make-up is een goede bondgenoot, mits verstandig gebruikt, tegen rimpels en oneffenheden als gevolg van de leeftijd. Met een goede make-up kun je zelfs meerdere jaren jonger lijken!

Advertisement

8. Ze straalt weer helemaal...

9. Dit meisje voelt zich meer op haar gemak met haar nieuwe look

Soms is er maar heel weinig voor nodig om het plezier van het kijken in de spiegel te herontdekken en echt tevreden te zijn met je uiterlijk.

Advertisement

10. Begin je leven opnieuw, te beginnen met je look!

Voor sommigen kan het excuus van een make-over een goede manier zijn om hun leven weer in de hand te krijgen en helemaal opnieuw te beginnen, met een nieuwe spirit en positiviteit.

11. Ze lijkt net een actrice!

12. Een andere vrouw!

Een beetje make-up, een mooi kapsel en volgens deze Russische visagist word het beter dan voorheen, met meer zelfvertrouwen.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt