Voormalig model toont haar imperfecties op sociale media en lanceert een bericht: "Accepteer je cellulitis" - BekijkDezeVideo.nl
x
Voormalig model toont haar imperfecties…
Ze betaalt om wenkbrauwlaminering te doen, maar het uiteindelijke effect is niet wat ze wilde Ze weet dat haar ouders niet aanwezig zullen zijn op de bruiloft: als ze hen ziet valt ze op haar knieën en barst in tranen uit (+ VIDEO)

Voormalig model toont haar imperfecties op sociale media en lanceert een bericht: "Accepteer je cellulitis"

31 Mei 2022 • Door Janine
2.546
Advertisement

In een wereld die wordt gedomineerd door sociale media en de constante behoefte om je imago met anderen te delen, lijkt “perfect” lijken het nieuwe doel van velen te zijn geworden. Er is alleen een klein probleempje: niemand is perfect! Helaas heeft de huidige samenleving zulke extreme schoonheidsnormen opgelegd dat het moeilijk is om er volledig aan te voldoen. Dit zorgt helaas voor veel ongemak bij jong en oud, wanneer ze in de spiegel kijken. Als het rolmodel dat we moeten volgen om als “mooi” te worden beschouwd, bijvoorbeeld Lele Ponce is, een mooie Venezolaanse zangeres en presentatrice, dan is het duidelijk dat de meesten van ons ontmoedigd zullen zijn omdat we haar schoonheid nauwelijks kunnen evenaren. Maar weten we zeker dat Lele Ponce "perfect" is? Ze heeft laten zien dat ze talloze onvolkomenheden heeft en ze heeft iedereen aangemoedigd om esthetische gebreken te omarmen... zonder filters!


Lele Ponce is een Venezolaans voormalig model, zangeres, actrice en presentatrice, in haar thuisland beroemd om haar sprankelende en ironische karakter, maar ook om haar schoonheid. Ze wilde echter foto's op haar Instagram-account publiceren waarin ze zichzelf natuurlijk laat zien, zonder filters toe te passen en zonder de foto op andere manieren digitaal aan te passen. Het resultaat ligt natuurlijk veel dichter bij wat een gewone vrouw zou zien als ze naar zichzelf in een badpak bekijkt: cellulitis!

Precies: ook Lele Ponce heeft cellulitis op haar benen en billen en schaamt zich daar niet voor. Niet meer, tenminste. Ze zei zelf: "Laat je cellulitis zien... ik geef mezelf bloot! Ik ben altijd super onzeker geweest als het om mijn cellulitis ging! Ik probeerde het zo veel mogelijk te verbergen op foto's. Maar vandaag doe ik dat niet! Dit ben ik puur natuur. Wat maakt het uit of anderen oordelen... accepteer jezelf en heb vertrouwen”.

Een krachtige boodschap dus gericht aan iedereen, maar vooral aan die meisjes die worden beïnvloed door advertenties, films en glanzende foto's op Instagram, kunstzinnig bewerkt om iedereen er "mooier" uit te laten zien. Het is duidelijk dat je aan lichaamsbeweging moet doen en een gezond dieet moet volgen als je fit wilt blijven, maar je moet het vooral doen voor je welzijn en zeker niet om op sociale netwerken te verschijnen, jezelf te laten zien voor wat je niet echt bent.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt