Een politieagent troost een bang kind na een auto-ongeluk: een vrouw fotografeert de ontroerende scène - BekijkDezeVideo.nl
x
Een politieagent troost een bang kind…
20 keer waarin kinderen het uiterlijk, de kleding en de houdingen van hun ouders perfect hebben nagedaan Een kitten wordt bedekt met motorolie gevonden: na het wassen onthult het al zijn schoonheid

Een politieagent troost een bang kind na een auto-ongeluk: een vrouw fotografeert de ontroerende scène

20 November 2020 • Door Janine
2.161
Advertisement

Getuige zijn van of persoonlijk betrokken zijn bij een auto-ongeluk kan heel eng zijn, vooral als het je allereerste ongeval is. Janet Balestriero, een vrouw die in Coral Spring, in Florida, woont, was samen met haar man Fred getuige van een auto-ongeluk waarbij 3 auto's betrokken waren: gelukkig raakte niemand ernstig gewond, maar de schrik was enorm onder degenen die erbij betrokken waren. Onder hen ook een kind, dat gelukkig een zeer bekwame politieagent vond die hem geruststelde. Aan de andere kant zou het beschermen en geruststellen van burgers de hoofdtaak van de politie moeten zijn en deze agent heeft dat laten zien.

Nadat Janet Balestriero betrokken was bij een ongeluk met drie auto's in Coral Springs, in Florida, merkte ze iets op dat haar hart raakte: een politieagent die op de stoep zat te praten met een kind dat angstig was vanwege het ongeluk dat hij zojuist had meegemaakt. Het kind zat in een van de gecrashte auto's, maar raakte gelukkig niet gewond. Maar hij was bang en de geweldige agent, Bryan Dougherty, begon hem te troosten door hem af te leiden door met hem te kletsen. Janet maakte een foto van dat mooie moment, die ze vervolgens deelde op de Facebook-pagina van Coral Spring Police, en hoorde de politieagent het kind vragen wat zijn favoriete Disney-personage was.

De hoofdcommissaris van de politie van Coral Spring zei op Facebook: "Ik ben zo trots op onze agenten. Dit soort dingen gebeuren vaak, maar er wordt zelden over gepraat.”

Janet Balestriero maakt deel uit van een non-profitorganisatie genaamd "Kindness Rock Project", die mensen aanmoedigt om positieve berichten op stenen te schilderen en deze weg te geven aan andere mensen om ze te verzamelen. Iemand in haar groep is van plan een steen te schilderen met de afbeelding van een Disney-personage en Dougherty's badgenummer en de "waardevolle" steen vervolgens te geven aan de politie van Coral Springs. "Een enkele daad van vriendelijkheid kan een rimpeleffect hebben,” zei Janet, eraan toevoegend: “We moeten vriendelijkheid in de wereld zien.” We zijn het helemaal met haar eens.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt