Elk jaar nodigt een vrouw een man uit voor een etentje die ze heeft ontmoet door hem vier jaar geleden per ongeluk een sms te sturen

Janine image
door Janine

29 November 2020

Elk jaar nodigt een vrouw een man uit voor een etentje die ze heeft ontmoet door hem vier jaar geleden per ongeluk een sms te sturen
Advertisement

Een jaarlijkse traditie die is uitgegroeid tot een onmisbare gebeurtenis. Zou je geloven dat een oudere vrouw vier jaar lang een jongen heeft uitgenodigd om met haar en haar familie te komen eten op Thanksgiving Day? Ja, want Wanda Dench stuurde in 2016 per ongeluk een sms om haar kleinzoon uit te nodigen voor een etentje met haar ter gelegenheid van Thanksgiving, maar toen kwam de onverwachte gast opdagen!

via CNN

Advertisement

Wanda Dench had het aan haar kleinzoon gerichte bericht naar het verkeerde nummer gestuurd, en een jongen genaamd Jamal Hinton ontving de uitnodiging voor het diner; om deze aanvankelijk gênante situatie te verhelpen, besloot Wanda de jongen en zijn vriendin uit te nodigen voor het diner op Thanksgiving Day 2016, en sinds vier jaar zijn ze vaste gasten van huize Dench en zijn ze hele goede vrienden geworden!

Maar de Thanksgiving in 2020 zal anders zijn, want helaas is Lonnie, Wanda's echtgenoot, in april overleden als gevolg van complicaties van Covid-19; daarom zal het jaarlijkse bezoek van Jamal zo belangrijk zijn voor Wanda, die weduwe was geworden: "Ik kan niet eens uitleggen hoeveel vreugde ik altijd voelde, lekker eten met mijn favoriete gezelschap. We lachten, we hadden een geweldige tijd, we haalden herinnerden op. Het was zo mooi voor ons allemaal. "

Advertisement

Wanda vertelde: "In het begin was het triest. We hadden een foto van Lonnie aan tafel met een brandende kaars, en in het begin waren we allemaal heel verdrietig, maar het duurde vijf minuten voordat we weer tot onszelf kwamen." We vertelden gewoon grappen en verhalen en deelden onze herinneringen aan Lonnie, dus het was fantastisch!"

Thanksgiving dat intiemer en melancholischer is dan de vorige, maar een traditie is een traditie en Wanda en Jamal zijn elkaar blijven ontmoeten, ondanks de pijn en het lijden van Lonnie's overlijden, dankzij een sms die vier jaar geleden is verzonden... per ongeluk!

Advertisement