Een man besluit de dakloze man in dienst te nemen die elke dag voor zijn pizzeria om een ​​aalmoes bedelde

Janine image
door Janine

18 December 2020

Een man besluit de dakloze man in dienst te nemen die elke dag voor zijn pizzeria om een ​​aalmoes bedelde
Advertisement

Soms is het meest solidaire gebaar het minst opzichtige en flagrante gebaar, het gebaar dat uit het hart komt van een persoon met de meest pure gevoelens en die alles zou doen om iemand in moeilijkheden te helpen. Een hart zo groot als dat van Rishi Sharma, de eigenaar van een bekende pizzeria in Lower Hutt in Nieuw-Zeeland, die een dakloze man op zoek naar hulp inhuurde die al enige tijd voor zijn restaurant stond te bedelen.

via RNZ

Advertisement
RNZ

RNZ

Rishi Sharma, eigenaar van Domino's Pizza in Lower Hutt, had deze jongen al een tijdje om een ​​aalmoes zien bedelen die met een kartonnen doos van zijn pizzeria voor zijn restaurant lag; binnen gooiden voorbijgangers munten naar de man in nood.

Op een dag benaderde Rishi de dakloze man en vertelt over deze ontmoeting: "Ik zag de pizzadoos van mijn merk en ik parkeerde de auto, ik liep naar deze fantastische jongen en ik zei: "Hallo vriend, hoe gaat het met je?"

Advertisement
RNZ

RNZ

Rish ontdekte dat de jongen, Wallace genaamd, al uren niet had gegeten, dus liet de eigenaar hem zijn restaurant binnen en bood hem een ​​pizza, een kop koffie en een baan aan. Toen Wallace die woorden hoorde, kon hij zijn oren niet geloven: hij zou de baan aannemen, omdat hij dakloos was en geen warme plek had om te slapen of te eten.

En het lijkt erop dat Wallace een uitstekende pizzabakker is geworden!

RNZ

RNZ

De voormalige dakloze man werkt nu meer dan drie weken in het restaurant van Rishi, leert geleidelijk, maar hij schenkt grote voldoening aan zowel zijn baas als zichzelf, nu hij een inkomen heeft en een nieuw dak om onder te wonen en te slapen. Rishi zei: "Hij is erg blij, nu heeft hij een huis in de stad Taita!"

Wat een prachtig verhaal over bevrijding!

Advertisement