Een man besluit de dakloze man in dienst te nemen die elke dag voor zijn pizzeria om een ​​aalmoes bedelde - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man besluit de dakloze man in dienst…
Een kind adopteert een kat met zijn zelfde genetische aandoening: ze zijn nu beste vrienden Een vrouw loopt langs een kerststal en ziet een onderkoelde hond in de kribbe slapen

Een man besluit de dakloze man in dienst te nemen die elke dag voor zijn pizzeria om een ​​aalmoes bedelde

18 December 2020 • Door Janine
12.847
Advertisement

Soms is het meest solidaire gebaar het minst opzichtige en flagrante gebaar, het gebaar dat uit het hart komt van een persoon met de meest pure gevoelens en die alles zou doen om iemand in moeilijkheden te helpen. Een hart zo groot als dat van Rishi Sharma, de eigenaar van een bekende pizzeria in Lower Hutt in Nieuw-Zeeland, die een dakloze man op zoek naar hulp inhuurde die al enige tijd voor zijn restaurant stond te bedelen.

via: RNZ
foto: RNZ

Rishi Sharma, eigenaar van Domino's Pizza in Lower Hutt, had deze jongen al een tijdje om een ​​aalmoes zien bedelen die met een kartonnen doos van zijn pizzeria voor zijn restaurant lag; binnen gooiden voorbijgangers munten naar de man in nood.

Op een dag benaderde Rishi de dakloze man en vertelt over deze ontmoeting: "Ik zag de pizzadoos van mijn merk en ik parkeerde de auto, ik liep naar deze fantastische jongen en ik zei: "Hallo vriend, hoe gaat het met je?"

foto: RNZ

Rish ontdekte dat de jongen, Wallace genaamd, al uren niet had gegeten, dus liet de eigenaar hem zijn restaurant binnen en bood hem een ​​pizza, een kop koffie en een baan aan. Toen Wallace die woorden hoorde, kon hij zijn oren niet geloven: hij zou de baan aannemen, omdat hij dakloos was en geen warme plek had om te slapen of te eten.

En het lijkt erop dat Wallace een uitstekende pizzabakker is geworden!

Advertisement
foto: RNZ

De voormalige dakloze man werkt nu meer dan drie weken in het restaurant van Rishi, leert geleidelijk, maar hij schenkt grote voldoening aan zowel zijn baas als zichzelf, nu hij een inkomen heeft en een nieuw dak om onder te wonen en te slapen. Rishi zei: "Hij is erg blij, nu heeft hij een huis in de stad Taita!"

Wat een prachtig verhaal over bevrijding!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt