Hij wendt zich op een vulgaire manier tot een vrouw: ze doet haar pruik af en onthult dat ze zijn moeder is - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij wendt zich op een vulgaire manier…
15 mensen die kleding en accessoires droegen, grenzend aan slechte smaak en opvielen Een man en zijn hond redden een puppy die vastzit in de sneeuw: de hond had zijn geur geroken

Hij wendt zich op een vulgaire manier tot een vrouw: ze doet haar pruik af en onthult dat ze zijn moeder is

05 December 2020 • Door Janine
1.185
Advertisement

De pesterijen die een vrouw elke dag kan ondergaan, door volslagen vreemden, zijn verschillend, maar uiteindelijk is het altijd en in ieder geval een onrecht dat wordt geleden. Een man die een vrouw lastigvalt, bewijst dat hij de sentimentele opvoeding die zijn ouders hebben ondernomen om aan hem (hopelijk!) door te geven, totaal is vergeten en het daarom niet verdient om als een echte man te worden beschouwd. Om enkele van deze seriële aanranders te ontmaskeren, wilde een lokaal tv-station in Lima, in Peru, een soort sociaal experiment opzetten: een moeder, die opvallend opgemaakt is en een pruik draagt ​​om niet gemakkelijk te worden herkend, doet alsof ze op de stoep loopt, terloops langs haar zoon. Als hij zich nietsvermoedend fluitend en vulgair tot zijn moeder wendt, begint de vernedering.

De vrouw in de groene jurk draagt ​​een pruik om niet te worden herkend door de man die we niet ver van haar zien staan. Het is haar zoon, een man met een verachtelijk gedrag, die herhaaldelijk werd aangeduid als een irritant persoon, die vaak hardop commentaar leverde op de meisjes op straat. Bij het experiment had de vrouw langs de man moeten kunnen lopen zonder door laatstgenoemde gehinderd te worden; het experiment toonde helaas aan wat de ware aard van de man was, die nooit had kunnen denken dat hij de vrouw die hem ter wereld had gebracht, op die manier zou aanspreken.

Geconfronteerd met een vulgaire opmerking, die niets met een compliment te maken heeft, liep de vrouw terug, keek hem in de ogen en deed haar pruik af om haar identiteit te onthullen. Op dat moment probeerde de man zich te verontschuldigen en op zijn schreden terug te keren, maar het was te laat. Zijn moeder gaat tegen hem tekeer vanwege zijn betreurenswaardige gedrag.

Laten we hopen dat deze man na zo'n ervaring “zijn lesje heeft geleerd” of dat hij op zijn minst heeft begrepen hoe minderwaardig zijn gedrag is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt