Een 4-jarig jongetje vindt de mobiele telefoon van zijn moeder en bestelt eten voor $100 bij McDonald's

Janine image
door Janine

08 December 2020

Een 4-jarig jongetje vindt de mobiele telefoon van zijn moeder en bestelt eten voor $100 bij McDonald's
Advertisement

Iedereen vindt het leuk om online iets te eten te bestellen en thuis op de bank te kunnen genieten van zijn favoriete gerechten. Voedsel kan vaak een manier zijn om angst en depressie te verlichten - dus is het makkelijk om de telefoon te pakken en te bestellen wat je op dat moment het liefst zou willen eten! Af en toe iets bestellen is absoluut geen probleem, het is fijn om een keer niet te hoeven koken en te ontspannen, maar als het een constante gewoonte wordt, kan het schadelijk zijn, en bovendien economisch onhoudbaar! In Brazilië vond een 4-jarige jongen de mobiele telefoon van zijn moeder onbeheerd liggen en dankzij spraakopdrachten kon hij voor bijna $100 aan eten bestellen bij McDonald's! Zijn moeder, die in de badkamer was, schrok toen de bezorger aanbelde.

via BoredPanda

Advertisement
Instagram / raissawandrade

Instagram / raissawandrade

In deze onzekere tijden, waar een pandemie gaande is, doet een beetje junkfood om de zielen te troosten niet zoveel pijn! Kleine Tom moet echter hebben overdreven toen hij stiekem de mobiele telefoon van zijn moeder had gepakt. Raissa Andrade, een 32-jarige moeder uit Recife, in Brazilië, moest naar de dokter en bij haar terugkeer ging ze even haar handen wassen, de anti-Covid-voorschriften respecterend. In die paar minuten moet de 4-jarige zoon blijkbaar haar mobiele telefoon in bezit hebben genomen. Zonder dat zijn moeder het merkte, belde de jongen McDonald's en bestelde: 6 Happy Meals, 6 speciale sandwiches, 10 milkshakes, 8 ijsjes, 8 flessen water en 8 stuks speelgoed die in de aanbieding waren. Dit alles was niet voldoende voor hem: McDonald’s was vergeten hem de Minion-pop en de appeltaart mee te nemen.

Advertisement
Instagram / raissawandrade

Instagram / raissawandrade

Zijn moeder stond met haar mond vol tanden toen de bezorger haar 10 zakken van McDonald's overhandigde, voor een totaal van bijna $100! Gelukkig werd ze niet boos op het kind, maar prees ze zijn buitengewone intelligentie. Tijdens de lockdown had mama verschillende keren afhaalmaaltijden besteld voor haar en haar zoon, en Tom moet op die manier zijn huisadres uit het hoofd hebben geleerd. Al dat voedsel werd echter geenszins verspild, want Raissa gaf wat aan familieleden die in hetzelfde gebouw wonen.

Met wat voor eten troost jij jezelf?

Advertisement