“Ze werkt op mijn zenuwen": ze verwacht van haar vriend dat hij zijn 4-jarige dochter ter adoptie afstaat zodat hij haar al zijn aandacht kan geven

Janine image
door Janine

19 December 2020

“Ze werkt op mijn zenuwen": ze verwacht van haar vriend dat hij zijn 4-jarige dochter ter adoptie afstaat zodat hij haar al zijn aandacht kan geven
Advertisement

Het egoïsme en het complete gebrek aan empathie van sommige mensen kan tot absurde situaties en slechte smaak leiden. Een gewetenloze vrouw heeft publiekelijk toegegeven dat ze van de dochter van haar partner af wil, aangezien ze absoluut niet iemand is die in staat is om de rol van stiefmoeder op zich te nemen. En erger nog, het meisje "werkt op haar zenuwen". Het is een 4-jarig meisje die haar partner uit een eerdere relatie heeft gekregen; helaas is de moeder overleden en heeft het meisje alleen haar vader nog, aan wie ze natuurlijk erg gehecht is. Een detail dat deze vrouw blijkbaar niet zint, die haar toekomstige echtgenoot, evenals de vader van het kind dat ze draagt, zou willen dwingen van haar af te komen, haar misschien af ​​te staan ​​voor adoptie. Een absurd en gewetenloos verzoek.

via Mirror

Advertisement
Pexels

Pexels

De gemene vrouw, die op sociale media zonder problemen over haar diepe haat jegens het kind vertelde, rechtvaardigde haar uitspraken door te stellen dat ze het meisje nooit als haar kind zou kunnen behandelen. De vrouw is 7 maanden zwanger en gaat binnenkort trouwen: een gezinssituatie waarvan ze al een voorproefje heeft gehad. "Ik zal haar nooit behandelen alsof ze mijn dochter is", zei ze, "en eerlijk gezegd werkt ze ook op mijn zenuwen!". De vrouw zou bang zijn dat de aanwezigheid van het kind haar vriend op de een of andere manier zou kunnen distantiëren van haar en haar toekomstige baby. Een werkelijk abnormale gedachte, die de vrouw zou willen verhelpen door het kind te verwijderen - haar naar haar grootouders te sturen of haar zelfs af te staan ​​voor adoptie. "Ik weet niet hoe ik de situatie moet aanpakken", vervolgt ze met overtuiging, "maar ik moet absoluut een manier vinden dat mijn vriend van haar af komt.”

Advertisement
Pexels

Pexels

Onnodig te zeggen dat veel gebruikers die het verhaal lazen, de vrouw bestempelden als een "slecht" persoon, niet in staat om serieus lief te hebben. Het kind heeft al één ouder verloren, wie zou zo wreed zijn dat ze ook de andere zou verliezen? Hopelijk beseft de vriend van de vrouw snel met wat voor iemand hij gaat trouwen die de moeder van zijn kind wordt.

Een verhaal waarin het moeilijk is om geen standpunt in te nemen: wat vind jij?

Advertisement