Deze 56-jarige vrouw is 10 keer getrouwd maar is niet van plan te stoppen: ze wil de juiste persoon vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze 56-jarige vrouw is 10 keer getrouwd…
18 mensen die met hun bizarre kapsels de grenzen van goede smaak hebben opgezocht Het doel van een vrouw zou moeten zijn om een ​​gelukkig leven te leiden, niet om een ​​man te verzorgen

Deze 56-jarige vrouw is 10 keer getrouwd maar is niet van plan te stoppen: ze wil de juiste persoon vinden

05 Januari 2021 • Door Janine
1.954
Advertisement

Er zijn er die het geluk hebben gehad het snel te vinden en er zijn er die, na herhaalde pogingen, beseffen dat ze er niet in zijn geslaagd. Cassey, een 56-jarige zakenvrouw die in de Verenigde Staten woont, is tien keer getrouwd, maar geen van hen was de juiste, dus overweegt ze een 10e echtscheiding. Cassey, die te gast is geweest in een tv-programma, zegt dat ze geen plannen heeft om te stoppen totdat ze de juiste persoon heeft gevonden.

De vrouw beweerde met allerlei soorten mannen te zijn getrouwd: rockers, predikers en haar vriendje op de middelbare school, maar elk huwelijk eindigde in een scheiding. Nu is Cassey op zoek naar advies: waarom heeft ze de juiste persoon nog niet gevonden? Cassey onthulde dat haar langste huwelijk 8 jaar duurde, en haar op een na langste 7 jaar. Hoewel uit dit huwelijk een zoon werd geboren, wist Cassey dat het ten einde liep. Haar huidige echtgenoot noemt haar een "controlefreak" en overweegt daarom hun 10e huwelijk te beëindigen.

De vrouw legde uit dat ze ondanks het aantal teleurstellingen en mislukte huwelijken zal blijven zoeken totdat ze iemand vindt die op de juiste manier van haar kan houden. Dr Phil, die de show presenteert waarin ze was uitgenodigd, gaf zijn mening: volgens de dokter is de vrouw verslaafd aan de relatie en raadt haar aan om haar ruimtes terug te krijgen en even de tijd te nemen voordat ze op zoek gaat naar de juiste man en om te investeren in een andere relatie. Geloof jij dat de juiste persoon bestaat? En zijn we voorbestemd hem of haar te ontmoeten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt