Op 12-jarige leeftijd schenkt ze al het geld dat ze voor haar verjaardag ontving aan de dakloze man die de portemonnee aan haar oma teruggaf - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op 12-jarige leeftijd schenkt ze al…
15 honden die gewoon niet beseffen hoe bijzonder

Op 12-jarige leeftijd schenkt ze al het geld dat ze voor haar verjaardag ontving aan de dakloze man die de portemonnee aan haar oma teruggaf

Door Janine
1.470
Advertisement

De verandering waar we zo vurig naar hunkeren in de wereld zou kunnen beginnen met een goede daad die, hoe “klein” ook, zeker een bredere betekenis heeft. En als we ons er allemaal voor inzetten om ze dagelijks te realiseren, dan zou de verandering misschien nog duidelijker zijn.

Sean Curry is al enkele jaren dakloos en toen hij een portemonnee vond in de afvalcontainer achter een restaurant, twijfelde hij geen moment om hem terug te brengen. Het was gewoon het juiste om te doen en Sean, afgezien van deze wetenschap, had niet echt gedacht dat zijn gebaar ook voor hem iets goeds zou kunnen opleveren.

Evelyn Topper dronk een kop koffie in een restaurant in San Rafael, in Californië (VS), met haar kleindochter Mikayla Gounard, kort voordat ze haar kostbare portemonnee verloor. De vrouw realiseerde zich in feite helemaal niet dat ze het per ongeluk had laten vallen toen ze het restaurant verliet. Geld, creditcards, documenten en gezondheidskaart in één klap voor altijd verloren: stel je de wanhoop voor! Gelukkig voor haar vond Sean Curry echter die portemonnee terug die in een afvalcontainer was achtergelaten. Het geld was er niet meer, maar de rest, zoals creditcards, zat er nog in. De dag na de gebeurtenis kon Curry dus contact opnemen met Evelyn Topper, de eigenaresse van de portemonnee, en deze aan haar teruggeven.

Sean profiteerde niet van de gelegenheid, ondanks het feit dat hij een man van een bepaalde leeftijd in moeilijkheden was, die op straat leeft, maar hij besloot wijselijk de portemonnee terug te geven. Aan de andere kant is dat wat een eerlijk man zou doen zonder er twee keer over na te denken. Hij wist echter niet dat hij spoedig een soort "beloning" zou ontvangen voor zijn goede daad. Mikayla Gounard, de kleindochter van de vrouw, was van plan het feest voor haar twaalfde verjaardag te organiseren en besloot dat ze geen cadeaus wilde, maar een paar kleine bijdragen die ze aan een goed doel kon doneren. Aanvankelijk had Mikayla nog niet besloten aan wie ze haar geld zou schenken, maar nadat ze dit verhaal als toeschouwer had meegemaakt, realiseerde ze zich dat Sean, de dakloze, de juiste persoon was die dat geld verdiende. Dit zou Mikayla's goede daad zijn.

Advertisement

Sean voelde zich gelukkig en gewaardeerd door dat gebaar; hij bedankte en zegende Mikayla's vrijgevigheid en voelde zich ondanks alles echt gelukkig.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt