Een dief steelt een auto maar realiseert zich dat er een kind op de achterbank zit: hij gaat terug en verwijt de moeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een dief steelt een auto maar realiseert…
Een meisje barst in tranen uit als ze gepromoveerd wordt tot sergeant: Een bruidspaar verdeelt de gasten in drie groepen volgens de mate van belangrijkheid: vrienden en familieleden worden woedend

Een dief steelt een auto maar realiseert zich dat er een kind op de achterbank zit: hij gaat terug en verwijt de moeder

Door Janine
1.007
Advertisement

Een ouder weet heel goed dat je met kleine kinderen nog geen seconde afgeleid kunt worden: het gevaar, van welke aard dan ook, zit in een klein hoekje en geen enkel detail kan worden onderschat. Het is waar dat we in het dagelijks leven met moeilijkheden worden geconfronteerd die vaak prevaleren boven het gezond verstand. Een Amerikaanse moeder uit Beaverton, Oregon, dacht dat ze haar 4-jarige zoon wel een paar minuten in de auto kon laten - de tijd die nodig was om een ​​pak melk te kopen - zonder de gevolgen te ondervinden. De vrouw verliet de auto met de sleutels erin en een draaiende motor - een te grote kans voor een dief!

via: AP News

Een dief die in feite geen tijd verspilde nadat hij de scène van een afstand had gezien: hij glipte onmiddellijk in de auto van de nietsvermoedende vrouw en reed weg. De boef had echter nog niet door dat er een heel jonge passagier op de achterbank zat. De moeder was namelijk een paar minuten eerder uitgestapt voordat haar auto werd gestolen en het kan begrijpelijk zijn dat ze haar zoon in de auto had achtergelaten, in de overtuiging dat ze binnen vijf minuten terug zou zijn.

Op dat moment dacht de dief niet lang na en keerde terug, om het kind "terug te geven" aan de moeder. Eerlijk gezegd stond de dief zich zelfs toe de manier waarop de vrouw haar ouderlijke taken vervulde, te verwijten.

De dief verweet de vrouw omdat ze haar 4-jarige zoon in de auto had achtergelaten, met draaiende motor, zonder veiligheidssloten en met de sleutels. De berisping was zo sterk en oprecht dat de man zelfs dreigde de politie te bellen!

De vrouw zal nu twee keer nadenken voordat ze dezelfde fout herhaalt. Gelukkig voor haar en haar kind had de dief blijkbaar nog steeds een “gezond principe” waar hij zich aan vast hield.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt