Een dakloze betaalt altijd met door hem getekende valse bankbiljetten: een genereuze winkelier besluit ze "te accepteren" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een dakloze betaalt altijd met door…
Ze krijgt $80 per uur om onbekenden te knuffelen en stress te verlichten Hij was zijn baan kwijtgeraakt en woonde met zijn dochter op straat: de gemeente besloot hem een ​​huis te geven

Een dakloze betaalt altijd met door hem getekende valse bankbiljetten: een genereuze winkelier besluit ze "te accepteren"

25 Januari 2021 • Door Janine
2.089
Advertisement

Het zijn de kleine gebaren van vrijgevigheid die in staat zijn de wereld te veranderen en ons ervan te overtuigen dat, ondanks alles en iedereen, het menselijk ras nog steeds in staat is om zeer grote daden te verrichten; het is genoeg om een ​​heel groot en solidair hart te hebben. Er is bijvoorbeeld een verkoper van noodles in de Chinese stad Wenzhou die zeven jaar eerder stilletjes het leven van een dakloze had veranderd dankzij zijn actie vol altruïsme en solidariteit.

Zeven jaar eerder verscheen een heel bijzondere klant voor het eerst aan de balie van de noodleswinkel van de Chinese stad; de man was dakloos, en om het eten te betalen dat hij zich niet kon veroorloven, liep hij altijd rond met een pak valse bankbiljetten getekend met potloden. De eerste keer negeerde de verkoper die bankbiljetten en accepteerde deze als betaling, maar toen werd deze praktijk bijna een gewoonte tussen de verkoper en de Chinese dakloze.

Het is een feit dat het meer dan zeven jaar geleden is dat de dakloze man voor het eerst binnenkwam met die mooie gekleurde bankbiljetten, en nu doet de noodleverkoper er alles aan om het leven van die arme man beter te maken dan het ooit zou kunnen zijn; hij laat hem geloven dat die bankbiljetten echt zijn en dat de betalingen volkomen regelmatig zijn, waardoor de zeer speciale klant zelfs een nepbonnetje krijgt, maar op dezelfde manier gekleurd met potloden!

Advertisement

De noodleverkoper zei: "Ik ken hem al zeven jaar en heb hem nooit een dubbeltje in rekening gebracht. Wat hij doet kan me alleen maar met een enorme tederheid inspireren! Soms brengt hij ons echt geld, maar we weten dat hij het moeilijk heeft om het te verdienen. Wanneer dit gebeurt, staat hij erop te betalen en we accepteren het met plezier!"

Een eenvoudig en ogenschijnlijk banaal gebaar, maar zo vol vriendelijkheid en altruïsme dat we het alleen maar kunnen waarderen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt