Hij verkoopt ijs om politieagent te worden: een agent ziet hem studeren op straat en besluit zijn examen te betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij verkoopt ijs om politieagent te…
17 mensen die de magie van make-up gebruikten en in meer zelfverzekerde mensen veranderden Een student weigert het masker correct te dragen tijdens de examens: de universiteit stuurt hem weg

Hij verkoopt ijs om politieagent te worden: een agent ziet hem studeren op straat en besluit zijn examen te betalen

26 Januari 2021 • Door Janine
24.458
Advertisement

Waar een wil is, is een weg. Het is van toepassing op alle doelstellingen die we onszelf stellen om te bereiken en concreet te maken in ons leven, of het nu gaat om kleine of grote horizonten. Voor sommige arme kinderen is een van de grootste doelen in het leven om te studeren, goede cijfers te halen en een diploma te halen; zoals Renilson Nunes, een 26-jarige man die in São Luís Maranhão in het noorden van Brazilië woont, probeert te doen en die op straat ijs verkoopt om rond te komen.

Renilson heeft in zijn leven altijd al politieagent willen worden, dus het werk dat hij op straat doet als ijsverkoper is gewoon een manier om rond te komen en het studiemateriaal te kunnen betalen om op een dag een goede politieagent te worden; om er een te worden, studeert hij in de boeken in de pauzes van zijn werk.

Een politieagent uit de omgeving zag de jongen terwijl hij in zijn boeken studeerde tijdens een pauze van zijn werk als ijsverkoper, die zei: "Eerst dacht ik dat het een catalogus was, maar toen ik dichterbij kwam realiseerde ik me dat het een rommelig boek was, nogal armoedig, vies en erg ouderwets. Hij vertelde me dat hij het materiaal had gekregen van een vriend."

De luitenant van de politie, ontroerd, besloot iets voor hem te doen: hij beloofde Renilson dat hij de vergoeding voor het toelatingsexamen aan de politie zou betalen. De jongen was letterlijk sprakeloos over het grote gebaar van vrijgevigheid van de luitenant.

Advertisement

Renilson zei toen: "Ik had niet verwacht dat dit alles zou gebeuren. Het was een verrassing. Ik ben erg blij. Ik heb hem al heel erg bedankt voor dit gebaar naar mij toe!"

Dankzij deze toevallige ontmoeting met de politieagent kan Renilson nu zijn levenslange droom waarmaken: politieagent worden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt