Een 50-jarige vrouw surft op internet en vindt de liefde van haar leven: hij is 28 jaar jonger dan zij

Janine image
door Janine

27 Januari 2021

Een 50-jarige vrouw surft op internet en vindt de liefde van haar leven: hij is 28 jaar jonger dan zij
Advertisement

Liefde is een gevoel dat geen leeftijd kent; hoe vaak hebben we verhalen gelezen van stellen met een zeer belangrijk leeftijdsverschil, maar die uiteindelijk niet opwoog tegen de intensiteit van het gevoel dat deze mensen hadden? De realiteit is dat we ons leven moeten leiden met een grotere mentale openheid en niet met oogkleppen op van vooroordelen; een liefdesrelatie hebben met een partner van dezelfde leeftijd heeft zo zijn grote voordelen, maar het leeftijdsverschil is zeker geen slechte zaak!

via Mirror UK

Advertisement
Hotspot Media

Hotspot Media

Sharon Hawkins is een 50-jarige vrouw uit North Carolina, VS; ze was 16 jaar getrouwd met een partner van haar eigen leeftijd, kreeg kinderen en daarna kleinkinderen; kortom, toen ze op middelbare leeftijd kwam, werd Sharon al grootmoeder. Desondanks heeft de vrouw besloten van haar ex-man te scheiden en haar leven weer op te bouwen, misschien met een nieuwe liefde.

Om deze reden begon Sharon de dating app van Tinder te gebruiken, maar de meeste gebruikers waren niet op zoek naar volwassen vrouwen van haar leeftijd om mee te daten en een romantische relatie aan te gaan; daarom heeft ze besloten haar onderzoeksbereik te "verbreden" tot jongeren van 19 jaar en ouder!

Advertisement
Hotspot Media

Hotspot Media

Door dit te doen, had Sharon het geluk privé-berichten te kunnen uitwisselen met Perry, een 22-jarige marinier op wie ze smoorverliefd werd. Hoewel Sharon de jongen had gewaarschuwd dat ze op haar leeftijd al oma was, kon het hem niet schelen, hij was te geïntrigeerd door haar, daarom organiseerde hij een ontmoeting bij haar thuis met zijn familie. Maar er was een schijnbaar gênant probleem: niet alleen het leeftijdsverschil tussen de twee, maar Perry was een jaar jonger dan Sharons oudste dochter!

Ondanks alles besefte het paar na verloop van tijd dat ze niet zonder elkaar konden leven: "Al mijn vrienden noemden me een poema, dat was wel grappig. Het is waar dat het leeftijdsverschil tussen mij en Perry een probleem kon zijn, maar dat was niet zo. Hij was ook romantisch, verraste me met massages met warme olie en vulde het huis constant met rode rozenblaadjes. Hij gaf me het gevoel dat ik speciaal was! 

Hotspot Media

Hotspot Media

Met het verstrijken van de tijd werd alles eenvoudiger dan de vrouw had verwacht; toen ze eenmaal bij het huis van haar schoonouders aankwam, verwelkomde de moeder van de jongen haar met open armen en bedankte haar dat ze haar zoon zo gelukkig had gemaakt. Kortom, bij dit soort leeftijdsverschillen is de steun van beide families van het stel echt essentieel!

Hotspot Media

Hotspot Media

Sharon en Perry vormen nu een geweldig stel, ze zijn hecht en ze geven niet om het leeftijdsverschil zoals ze ooit deden; het gaat zo goed samen dat ze al serieus overwegen om te trouwen!

We wensen jullie een mooie toekomst, Sharon en Perry!

Advertisement