Op 3-jarige leeftijd weet ze al hoe ze op ijs moet schaatsen en wint ze haar eerste sportcompetitie en de harten van de juryleden. - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 3-jarige leeftijd weet ze al hoe…
De juiste partner zou je moeten helpen om wonden uit het verleden te genezen, niet om ze opnieuw te beleven Man laat 5 miljoen dollar na aan zijn geliefde hond, de enige die hem nooit in de steek heeft gelaten

Op 3-jarige leeftijd weet ze al hoe ze op ijs moet schaatsen en wint ze haar eerste sportcompetitie en de harten van de juryleden.

02 Maart 2021 • Door Janine
2.449
Advertisement

Elk kind wordt geboren en groeit in zijn eigen tempo op, wat aantoont dat het bepaalde kenmerken en capaciteiten heeft, zoals elk mens. Een baby kan bijvoorbeeld tussen de 6 en 12 maanden gaan kruipen, terwijl het lopen misschien wel 18 maanden op zich laat wachten; iedereen vindt zijn evenwicht en zijn weg, maar er zijn zeldzame uitzonderingen waarbij we niet anders kunnen dan verbaasd zijn. Brynn Cartagena is bijvoorbeeld een 3-jarig meisje dat ondanks haar jonge leeftijd al met een zeker gemak kan schaatsen! Na heel weinig oefeningen behaalde het wonderkind de eerste plaats in een schaatswedstrijd en won het de harten van de juryleden en toeschouwers die in de sporthal aanwezig waren.


Brynn Cartagena kwam naar de wedstrijd met een roze tutu, een paar schaatsen en het nummer "The Muffin Man", misschien wel een van de meest geliefde van kinderen van haar leeftijd. Nadat ze door de presentator was geïntroduceerd, begon ze te schaatsen op de muziek van het grappige liedje en won ze de harten en sympathieën van alle aanwezigen. Voor een meisje van haar leeftijd was de prestatie echt opmerkelijk! Bovendien had Brynn, voordat ze aan deze wedstrijd deelnam, slechts een paar maanden schaatslessen gevolgd: een waar wonderkind!

Er zijn enkele gebruikers die gekscherend zeiden: "Op haar leeftijd kon ik amper lopen!" of zelfs "Het beste dat ik ooit heb gedaan bij het schaatsen, was mijn schaatsen uitdoen." Kortom, iedereen onderstreepte de vaardigheid en vindingrijkheid van deze kleine schaatster, die waarschijnlijk een echte professional zal worden als ze op deze weg doorgaat.

Advertisement

Hier is de link van de tedere video.

Tags: SportKinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt