Ze heeft haar kapsel sinds de jaren ’60 niet meer veranderd: wanneer een stylist haar transformeert, herkennen zelfs haar dochters haar niet - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze heeft haar kapsel sinds de jaren…
Krakers bezetten het huis van een 88-jarige man die het wilde verkopen om zich bij zijn vrouw in een bejaardentehuis te voegen Een tiener doneert $35 aan een bejaarde die niet genoeg geld had om alle boodschappen te betalen

Ze heeft haar kapsel sinds de jaren ’60 niet meer veranderd: wanneer een stylist haar transformeert, herkennen zelfs haar dochters haar niet

13 Februari 2021 • Door Janine
50.075
Advertisement

Zoveel van je kapsel houden dat je het nooit meer wilt veranderen; dat doet gewoonte soms met ons, vooral als de jaren verstrijken en we niet meer willen veranderen. Hetzelfde dat Joan Irvine overkwam, een fantastische moeder en oma, onvervangbaar, maar die sinds ten minste 1965 nooit haar kapsel heeft veranderd; de vrouw heeft altijd zoveel om haar bewerkelijke haar gegeven dat ze elke ochtend om half zes opstaat om het te verzorgen.

foto: OWN/YouTube

Joan Irving heeft altijd een bijenkorfkapsel gehad, heel mooi om te zien, maar in werkelijkheid door de jaren heen heel ouderwets; de vrouw werd elke ochtend altijd vroeg wakker om voor haar geliefde kapsel te zorgen; maar op een dag merkten Joans twee dochters, Cindy en Christine, dat ze door dit kapsel ouder leek dan haar leeftijd. Er moest iets gebeuren. 

foto: OWN/YouTube

Om deze reden wendden ze zich tot Oprah Winfrey en haar tv-show om mama naar de haarstylist te brengen en haar volledig te transformeren in een jongere moeder en grootmoeder, en niet meer zo "ouderwets".

Het resultaat van de make-oversessie was ongelooflijk en verbazingwekkend, zo erg zelfs dat de twee dochters Joan de eerste keer dat ze voor het televisiepubliek en voor hen verscheen, niet herkenden; de kapper van de show had Cindy dan ook gewaarschuwd: "Je moeder lijkt nu op je zus!" 

Advertisement
foto: OWN/YouTube

Nu is Joan een heel andere vrouw; het ouderwetse bijenkorfkapsel is verdwenen om plaats te maken voor een modern kapsel, meer eigentijds en tegelijkertijd elegant.

Nu kan Joan Irving eindelijk de bladzijde omslaan! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt