18 mensen die uitgebreide verjaardagstaarten probeerden te maken met desastreuze resultaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
18 mensen die uitgebreide verjaardagstaarten…
Op 23-jarige leeftijd heeft ze al 11 kinderen, maar ze wil niet stoppen: ze hoopt er in de toekomst meer te krijgen Deze vrouw heeft haar nagels al 28 jaar niet geknipt en wil ze nu verkopen voor $47.000

18 mensen die uitgebreide verjaardagstaarten probeerden te maken met desastreuze resultaten

Door Janine
5.861
Advertisement

Bij het vieren van een verjaardag is het gebruikelijk om ten minste één taart te hebben om de kaarsjes uit te blazen. Er zijn verschillende traditionele taarten, waarvan de recepten banketbakkers van over de hele wereld inspireren, en dan zijn er de gepersonaliseerde taarten, met de meest uiteenlopende en verbazingwekkende vormen. Eerlijk gezegd speelt het scenografische en design element tegenwoordig een rol bij de realisatie van een taart, die op een positieve manier opvalt en in het oog springt. Het is niet verrassend dat veel meesterbanketbakkers als echte kunstenaars kunnen worden beschouwd. Het herhalen en imiteren van hun “zoete werken” is een zeer moeilijke onderneming, wat verschillende mensen proberen na te doen. De resultaten? Wel, helaas laten ze vaak te wensen over, maar we weten hoe moeilijk en uitdagend het is om een ​​dessert te creëren dat niet alleen voortreffelijk is, maar ook visueel mooi en aantrekkelijk.

De volgende foto's zijn het bewijs van degenen die uit alle macht probeerden een mooi dessert na te maken, maar... helaas leverde het niet het gewenste resultaat op! 

1. Moet dit een vos voorstellen?

foto: Reddit

"We hadden een verjaardagstaart besteld voor onze zoon en namen de foto links ter inspiratie voor de banketbakker." Wat te zeggen, het zal moeilijk zijn om hun zoon uit te leggen wat voor dier er precies op zijn taart staat.

2. Jammer, het was bijna gelukt!

foto: Reddit

Als je met Kerstmis besluit cupcakes met een thema te maken, maar je niet de juiste structuur krijgt om het deeg recht te laten staan terwijl het in de oven staat. Dit is het resultaat: een cupcake die niet is gelukt!

Advertisement

3. "Dit heeft mijn vriend voor me gemaakt"

Hetzelfde meisje, dat de foto aan andere gebruikers op internet presenteerde, verklaarde dat de taart "precies de uitstraling heeft die ze had verwacht". We kunnen het gebaar alleen maar waarderen, zeker heel romantisch, en vragen ons af: was het wel lekker? 

4. "Dit jaar heb ik zelf mijn verjaardagstaart gemaakt..."

5. Wil iemand de arme Captain America redden!

Advertisement

6. OEPS!

foto: Reddit

7. Drie pogingen...

Deze persoon bestelde dezelfde taart voor de verjaardag van hun zoontje bij drie verschillende banketbakkers. Nummer 3 lijkt het dichtste bij het origineel te komen, maar waarom hebben ze gekozen voor zo'n drastische kleurverandering? 

Advertisement

8. Nee, een taart in de vorm van een vos maken is niet makkelijk...

foto: Reddit

Een redelijke poging, die de gebruiker in kwestie deed voor de verjaardag van zijn ouders. Helaas viel het resultaat hem erg tegen. Hij voegde de gekleurde parels toe om het afschuwelijke "monster" wat vrolijkheid te geven. 

9. De toewijding die hij erin heeft gestopt, is duidelijk!

Advertisement

10. Het is geen taart maar de betekenis is hetzelfde: red wat er te redden valt!

11. Ook het plaatje van het recept is niet veel bijzonders...

12. Een legitieme maar een weinig pretentieuze poging...

foto: Reddit

Deze taart met Homer Simpson bakken moet niet gemakkelijk zijn geweest, kijk maar naar de precisie waarmee de heg waarachter hij zich probeert te verbergen, is gemaakt. 

13. Een poging van mijn vader om een verjaardagstaart te maken

14. De kleine Zeemeermin?

15. Een kleine ramp...

foto: Reddit

16. Elsa, ben jij het?

Welk meisje of jongetje op aarde zou ooit een cake met als thema Frozen afwijzen? De bedoelingen van degenen die het hebben gemaakt waren erg nobel, maar wat het resultaat betreft... blijven proberen!

17. Het is niet mooi, maar misschien wel lekk- nee, het ziet er ook niet lekker uit!

BONUS: Jongens, dit is pas een getrouwe reproductie van een klassieker (Disney)!

Het maken van een mooie verjaardagstaart is helemaal niet eenvoudig, we weten het, het vergt veel oefening en de juiste hoeveelheid vastberadenheid om de eerste rampzalige experimenten te doorstaan. Geef niet op en onthoud altijd dat elk dessert dat met je handen wordt gemaakt, voor een ander altijd een succes en een mooi gebaar van liefde zal zijn. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt