Deze vrouw heeft een man en drie vriendjes: ze vertelt wat het betekent om een ​​polyamoreuze relatie te hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw heeft een man en drie vriendjes:…
20 mensen die op school als

Deze vrouw heeft een man en drie vriendjes: ze vertelt wat het betekent om een ​​polyamoreuze relatie te hebben

17 Februari 2021 • Door Janine
1.366
Advertisement

De liefde kent geen grenzen: hoe vaak hebben we deze zin al niet gehoord? In het hart van een persoon is voldoende ruimte voor genegenheid voor een partner, voor ouders, dieren, vrienden, broers of zussen. Maar voor Mary Crumpton is het hart te groot om zich te beperken tot het liefhebben van slechts één partner: de vrouw, een voormalig docente en nu therapeut, begon jaren geleden te onderzoeken wat het betekent om meer dan één partner te hebben en omarmt polyamorie nu in zijn totaliteit. Mary heeft namelijk een echtgenoot en drie vriendjes. Ze deelt hetzelfde dak met haar man Tim en vriend John, terwijl de andere twee mannen in haar leven op loopafstand van haar wonen. 

De vrouw spreekt in het openbaar over haar relaties met twee doelen: anderen laten begrijpen, die nog niet goed weten wat het betekent, wat polyamorie is, en iedereen ondersteunen die dezelfde gedachte deelt. Polyamorie bestaat uit het hebben van meer dan één relatie - het hebben van meer dan één echtgenoot is in feite in veel landen illegaal - waarbij alle mensen die bij de relatie betrokken zijn zich bewust zijn van de situatie en hun volledige toestemming geven. 

Op 29-jarige leeftijd begon het allemaal voor Mary: de vrouw zegt dat ze opgroeide in een traditioneel gezin, dat ze vriendjes had en tot die tijd altijd monogaam was. Op haar twintigste trouwde ze en dacht dat ze haar hele leven bij haar man zou blijven. Ze kreeg gevoelens voor andere mannen, en ze voelde zich daar schuldig over. Ze dacht dat het een teken was dat ze niet genoeg van haar man hield. Deze relatie kreeg echter geen vervolg en Mary begon, na een bijzondere ontmoeting, na te denken over wat het betekende om meer dan één partner te hebben. 

Advertisement

Elke relatie is uniek voor de vrouw: met haar man Tim deelt ze bepaalde passies, terwijl ze met elk van haar vriendjes andere deelt. Elke man voorziet in een bepaalde behoefte aan Maria en iedereen is gelukkig: er is geen jaloezie of rivaliteit en alles lijkt heel goed te werken.

Het hebben van meer dan één relatie is voor Mary nu de normaalste zaak van de wereld en ze zou zich niet kunnen voorstellen anders te leven. Zou jij jezelf kunnen voorstellen in een polyamoreuze relatie? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt