"Ik heb het tenminste geprobeerd!": 16 mensen die thuis chefkok probeerden te zijn en jammerlijk faalden - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik heb het tenminste geprobeerd!":…
Schoolhoofd knipt het haar van een student die zich ervoor schaamde: hij was bang dat ze hem voor de gek zouden houden vanwege zijn uiterlijk Ze moet snel naar het ziekenhuis om haar zoon te redden, maar komt vast te zitten in het verkeer: een onbekende biedt haar hulp aan

"Ik heb het tenminste geprobeerd!": 16 mensen die thuis chefkok probeerden te zijn en jammerlijk faalden

03 Maart 2021 • Door Janine
3.332
Advertisement

Culinaire kunst is zeker niet voor iedereen een vaardigheid. Er zijn mensen die begaafd zijn in sommige gebieden en sectoren, anderen met andere vaardigheden dan de onze; gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde, maar dat betekent niet dat we ons niet een beetje meer op koken hoeven te concentreren. Ja, in de wereld zijn er ook mensen die echt hun best doen, maar niet goed koken, waardoor in de keuken elke keer een voorbeeldige ramp ontstaat. Gelukkig nemen ze het echter heel vaak op met een snufje ironie en veel filosofie en vereeuwigen ze hun culinaire “meesterwerken” op het internet. We hebben een aantal van de leukste en meest hilarische voor je geselecteerd: het is onmogelijk om niet te lachen om deze "speciale gerechten"!


Ooit waren dit courgettes...

Een ramp... in de oven!

Stel je de pijn en teleurstelling voor van de auteur van deze heerlijke pasta uit de oven; misschien kostte het uren en uren om het met zoveel toewijding en liefde klaar te maken, om er pas na lang koken in de oven achter te komen dat er überhaupt iets mis was! Gelukkig nam hij het met ironie en... met een foto!

Advertisement

Vierde poging om een ​​taart te maken voor de verjaardag van mijn opa: laat maar zitten!

Het moest een heerlijke pancake zijn om bij het ontbijt te eten: uit de reeks, laten we de dag goed beginnen!

Een bittere teleurstelling: 's ochtends pancakes bereiden voor het ontbijt is een van de meest voorkomende geneugten en culinaire tradities in de Noord-Amerikaanse samenleving; je maakt ze misschien niet tot in de perfectie, maar dit is echte... horror die je op je bord vindt!

Een koekje dat om hulp lijkt te schreeuwen!

Advertisement

In plaats van zelfgemaakte sushi, ziet het eruit als een meesterwerk van Picasso!

Bonensoep... perfect!

Advertisement

Aangebrande risotto!

Een nachtmerrie voor iedereen die de pech heeft gehad om risotto op middelhoog vuur te koken en alles weg moest gooien, van de ingrediënten die in de pan waren gekookt... tot de pan zelf!

Het moest heerlijk zacht brood worden, maar in plaats daarvan...

Advertisement

Ze zien eruit als heerlijke zoute koekjes, in plaats daarvan moesten het wafels zijn… wat een ramp!

Iemand heeft de pasta met Gatorade gekookt... dat zou verboden moeten zijn!

We weten niet wat er door de geest van de auteur van deze echte “misdaad tegen de mensheid” ging, maar hier kan hij zeker niet mee wegkomen... de vraag die uiteindelijk spontaan opkomt is deze: maar zou hij deze pasta met de intense smaak goed hebben verteerd?

De taart die mijn moeder me met Pasen stuurde... ziet er heerlijk uit!

Er schuilt een verhaal achter deze foto: mijn moeder had een smakelijke taart klaargemaakt voor Pasen, maar omdat ze ver weg woonde en er een algemene lockdown was, bedacht ze om het naar mij op te sturen: het kwam een ​​maand later aan, in deze erbarmelijke omstandigheden!

Het ziet eruit als een lekker broodje, en in plaats daarvan is het mijn poging om de verjaardagstaart voor mijn man te maken: een meesterwerk!

Ik verzeker je dat het niet de bedoeling was dat dit het eindresultaat was!

Een diepvriespizza die 6 uur in de oven heeft gelegen... sorry, ik was in slaap gevallen!

De pizzapunt in de mensa... wat een luxe!

Nu je er toch bent en we er absoluut zeker van zijn dat je wilt blijven lachen tegenover deze niet te missen gerechten en deze "gemiste" chef-koks, raden we je aan om een kijkje te nemen in de Facebook-groep Cucinaremale en deze groep op Reddit. Je zult er een aantal mooie zien en je zult er steeds zekerder van zijn dat culinaire kunst, ondanks alles, zeker niet voor iedereen is weggelegd. En aan de ene kant, gelukkig maar!

Tags: KomischeKoken
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt