Dit 1-jarige kind is al een kleine kok die graag kooklessen geeft op internet

Janine image
door Janine

15 April 2020

Dit 1-jarige kind is al een kleine kok die graag kooklessen geeft op internet
Advertisement

De passie voor koken arriveert wanneer je het het minst verwacht en als het zich bij zeer jonge kinderen manifesteert, is het de taak van de ouder om het te herkennen en te ondersteunen. Ashley Wian was hier erg goed in: toen haar 1-jarige zoon interesse begon te tonen om haar in de keuken te helpen, miste de jonge moeder de kans niet om de voortgang en de grappige scènes waarin de kleine Kobe betrokken was vast te leggen. Een foto van het kind verkleed als chef was voldoende om leven te geven aan een echt fenomeen op Instagram.

via Instagram / kobe_yn

Instagram / kobe_yn

Instagram / kobe_yn

Er is weinig voor nodig om te lachen tegenover de hilarische clips die moeder Ashley dagelijks op haar Instagram-pagina publiceert. Geen wonder dat de kleine Kobe al snel een ster in de keuken werd!

Naast koken is het Kobe zelf die alles proeft. Zijn glimlach en uitdrukkingen bepalen officieel de mate van tevredenheid van elk recept (wat altijd erg hoog is!).

Advertisement
Instagram / kobe_yn

Instagram / kobe_yn

Elke video gaat vergezeld van een korte beschrijving van wat moeder Ashley en haar kleine hulpje in gedachten hebben om klaar te maken voor de lunch of het diner... en het resultaat is altijd hilarisch. Vrienden en gebruikers van over de hele wereld kunnen het enthousiasme van Kobe niet weerstaan om zijn moeder te helpen bij het snijden van courgettes of het mengen van ingrediënten in een beslagkom.

Voor de kleine Kobe lijkt de weg vrij te zijn naar een verzekerde carrière achter het fornuis!

Advertisement