Ze parkeert de auto waar het verboden is en hindert het werk van de arbeiders: ze nemen wraak en de situatie verslechtert

Janine image
door Janine

01 Maart 2021

Ze parkeert de auto waar het verboden is en hindert het werk van de arbeiders: ze nemen wraak en de situatie verslechtert
Advertisement

Soms zijn de meest onoverkomelijke en, waarom niet, ondraaglijke dingen in het leven bijzonder onbeleefde mensen. De onbeschoftheid, onwetendheid, gebrek aan tact zijn al te geworteld in de samenleving waarin we elke dag leven, daarom is het altijd voldoening gevend om wraak te nemen op deze individuen. Een ongelooflijk verhaal van "wraak" op een echt egoïstisch en onbeschoft persoon is afkomstig van deze bouwvakkers, gedwongen om extreme beslissingen te nemen om van deze vrouw af ​​te komen!

via ProRevenge/Reddit

ProRevenge/Reddit

ProRevenge/Reddit

De voorman van de bouwvakkers vertelde dit ongelooflijke en grappige verhaal over wraak, die getuige was van de onbeschoftheid van het vrouwelijke “slachtoffer” van het uitgebreide plan van deze arbeiders; hij vertelt het openlijk in de groep op Reddit ProRevenge met de volgende woorden: "Ik werk in de bouw als voorman aan de bouw van een nieuw huis. Dit huis staat op een heuvel en is alleen te bereiken via een voetpad. Al onze materialen moeten over dit pad lopend vervoerd worden, dus het is erg zwaar voor ons. Een van onze voordelen is om de twee parkeergarages op straat aan de voet van de heuvel te markeren met de officiële borden voor niet-parkeren. Helaas is er ongeveer een half blok verderop een basisschool en vinden de ouders van de kinderen het vaak oké om op onze plaatsen te parkeren. Nu beschouw ik mezelf als een redelijk persoon, dus als er iemand op de parkeerplaats staat en we geen bezorging hebben of een vrachtwagen moeten parkeren, is dat ook prima, als we de plaatsen wel nodig hebben en er staat daar iemand geparkeerd, vraag ik ze hun auto te verplaatsen en meestal doen ze dat onmiddellijk. Maar niet vandaag.

Ik krijg een telefoontje van de vrachtwagen voor de levering van hout en hij zegt dat hij over twee of drie minuten aankomt. Ik laat hem weten dat ik hem op straat tegemoet zal komen en ervoor zal zorgen dat hij ruimte heeft om te parkeren. Ik wilde natuurlijk niet dat hij midden op straat zou parkeren als we goede parkeergelegenheid voor hem hebben. Als ik de heuvel afrijd, zie ik dat er een ouder van de school in haar auto zit; ervan uitgaande dat ze alleen maar wacht om haar zoon op te halen, loop ik naar haar auto en laat haar vriendelijk weten dat deze geparkeerd staat op een gereserveerde plaats en dat het echt nodig is om die plaats vrij te maken om de arriverende vrachtwagen te parkeren. Ze antwoordt: "Het duurt maar een paar minuten en je vrachtwagen is er nog niet, dus rustig aan!” Voordat ik kan antwoorden, rijdt een gigantische vrachtwagen met hout de hoek om en ik zwaai naar hem, dan gebaar ik naar de vrouw in de auto die nu het raam heeft dichtgedaan om me te negeren, dan stopt de vrachtwagen naast haar auto en vraag ik haar opnieuw beleefd, op luidere toon, om haar voertuig te verplaatsen, haar eraan herinnerend dat het geparkeerd staat op een gereserveerde plek. Dan krijg ik een geniaal idee: ik vraag de chauffeur om zo dicht mogelijk naast haar te parkeren en haar te blokkeren en “in te sluiten" tussen twee parkeerplaatsen. Wanneer de vrouw zich realiseert dat ze geblokkeerd is, zet ze haar kind in de auto en begint ze te beseffen dat ze niet weg kan. Ze rent naar me toe en zegt: "Ik heb haast, je moet je waardeloze vrachtwagen nu verplaatsen, zodat ik kan gaan." Voordat ik kan antwoorden, antwoordt de chauffeur: "Mevrouw, om het hout van de vrachtwagen te lossen, moeten we het van de band halen en volgens ons bedrijfsbeleid mag ik de vrachtwagen niet verplaatsen met een onbeschermde lading erop. Sorry!"

 

Advertisement
ProRevenge/Reddit

ProRevenge/Reddit

Ze schreeuwt en rent terug naar haar auto en gaat boos weer de auto in en gaat op de bestuurdersstoel zitten. Op dit punt komt de politieagent die tussenbeide was gekomen naar mij en de chauffeur toe, maar voordat hij zelfs maar wat kon zeggen, zet de moeder de auto in de achteruit en drukt op het gaspedaal, botst op de vrachtwagen en probeert dan op de stoep te komen en vanaf daar weg te rijden. De agent, de chauffeur en ik staren vol ongeloof als ze halverwege de stoep vast komt te zitten, waarna de agent de deur van de auto nadert en haar beveelt om eruit te komen: de vrouw had niet beseft dat ze alles in het bijzijn van een politieagent had gedaan!

Ondertussen zijn mijn jongens klaar met het verplaatsen van de rest van het hout toen de vrouw werd gearresteerd, beschuldigd van het in gevaar brengen van haar kind (haar zoon zat de hele tijd achter in de auto), roekeloos rijden, vernieling van eigendommen (de achterkant van de vrachtwagen) en rijden met een ingetrokken rijbewijs. Bovendien werd de auto weggesleept en ging de jongen met zijn grootmoeder naar huis terwijl zij wat tijd in een cel doorzou brengen!

Phil Gold/Flickr

Phil Gold/Flickr

Wat denk jij, zal deze vrouw, na dit absurde avontuur, hebben geleerd niet te parkeren waar het niet mogelijk is?

Advertisement