Op 60-jarige leeftijd loopt ze bijna 40 km per dag om naar haar werk te gaan: haar collega's geven haar een nieuwe auto cadeau

Janine image
door Janine

08 Maart 2021

Op 60-jarige leeftijd loopt ze bijna 40 km per dag om naar haar werk te gaan: haar collega's geven haar een nieuwe auto cadeau
Advertisement

Hoe ouder je wordt, hoe meer je graag op een meer ontspannen manier wilt leven, zonder rekening te houden met de vele zorgen die zich op elk moment van het volwassen leven aandienen. Helaas is dit vaak niet het geval: Darlene Quinn, een 60-jarige vrouw, werkt regelmatig als medewerkster door het inpakken bij een bekende internationale verzendservice, maar helaas heeft de enige auto die ze in haar bezit heeft het begeven. Dit betekent dat Darlene maandenlang te voet naar haar werk ging en elke dag 20 km aflegde op de heenweg... en evenveel op de terugweg! Een werkelijk uitputtende rit - stel je voor dat je elke dag zoveel moet lopen, gewoon om naar je werk te gaan!

Gelukkig is Darlene omringd door vrienden en collega's met een hart van goud, die haar concreet hebben geholpen door haar een nieuwe auto te geven.

via Youtube / GoFundMe Campaign Update

Advertisement
Youtube / GoFundMe Campaign Update

Youtube / GoFundMe Campaign Update

Onnodig te zeggen dat Darlene ontroerd was toen haar collega Josh Lewis haar vertelde dat hij, samen met andere mensen, maar liefst $8.625 had opgehaald om een ​ auto voor haar te kopen. En zo gebeurde: met dat bedrag konden Lewis en zijn collega's een gebruikte SUV voor Darlene kopen, zodat ze elke dag rustig naar haar werk kon komen. Darlene werkt al 7 jaar in dit bedrijf en doet voornamelijk de ochtenddiensten, die beginnen om 4 uur 's morgens als het buiten nog donker is. Op een dag zagen Lewis en zijn baas haar door de hoofdstraat lopen, terug naar huis, en realiseerden zich dat ze geen eigen auto meer had. Hijzelf, evenals andere collega's, begonnen haar liften naar huis en ook naar het werk aan te bieden, totdat Josh Lewis een inzamelingspagina op GoFund Me opende.

Advertisement
Facebook / OZFM

Facebook / OZFM

Darlene huilde tranen van blijdschap toen Josh haar vertelde over het mooie gebaar van solidariteit van het werkende personeel en zelfs van onbekenden die het genoegen hadden een donatie te doen. De vrouw vertelde hem dat ze iedereen een voor een wilde bedanken. Nu hoeft Darlene niet meer elke dag zoveel te lopen en kan ze haar diensten rustiger voortzetten.

Een werkelijk genereus gebaar van iedereen!

Advertisement