x
Huizen uit een nachtmerrie: 20 foto's…
Vaarwel vochtigheid in huis: hoe je voor een paar cent zelf een ontvochtiger maakt

Huizen uit een nachtmerrie: 20 foto's van appartementen die sommige makelaars hebben geprobeerd te verkopen

13 Maart 2021 • Door Janine
34.046
Advertisement

De keuze voor een huis, of het nu gaat om huren of kopen, is nooit banaal, ook al is het afsluiten van een hypotheek natuurlijk veel veeleisender dan de huur betalen. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer in de duizenden opties en kunnen ze niet beslissen, terwijl anderen niets vinden dat aan hun wensen voldoet. Het huis kiezen waar je "voor altijd" zult wonen, is in feite niet gemakkelijk en zeker geen beslissing die lichtvaardig moet worden genomen. Je weet nooit zeker of er geen addertje onder het gras schuilt, zelfs als het huis er perfect uitziet. Dan zijn er die (wanhopige) gevallen waarin het duidelijk lijkt wat er mis is: een ontwerp met een twijfelachtige smaak, vochtige muren, architecturale elementen die zonder een specifiek doel zijn gepositioneerd, enzovoort. Kortom er staan ​​een aantal woningen te koop, of te huur, waarvan wij niet snappen hoe ze kans kunnen maken op de markt. Makelaars weten dit goed en weten ook hoe moeilijk het is om bepaalde oplossingen aan hun klanten aan te bieden. In deze lijst wilden we enkele van de lelijkste huizen verzamelen die nooit te koop zouden mogen staan.


1. Alles is verkeerd aan dit bad!

Het is niet ongebruikelijk om in sommige huizen vloerbedekking in de badkamer te vinden, vooral als we het hebben over Angelsaksische landen, maar desondanks waarderen maar weinig mensen het. Vloerbedekking is op zichzelf al een broedplaats voor bacteriën - stel je voor dat het in de badkamer ligt, waar vocht en schimmel het risico vergroten dat het toilet in een ongezonde omgeving verandert!

2. De ruimtes zo goed mogelijk benutten, zeiden ze...

Advertisement

3. Zelfs de kussens hebben een angstige uitdrukking!

4. We kunnen er geen overtuigende verklaring voor geven

Makelaars in onroerend goed hebben de sleutels van deze huizen en zijn ook degenen die koste wat het kost moeten proberen klanten over te halen om ze te kopen. Maar wat te doen als je met bepaalde scenario's wordt geconfronteerd? Een beroep dat in sommige opzichten steeds moeilijker lijkt.

5. Lijd je aan claustrofobie?

In veel landen is het toilet gescheiden van de badkamer, die alleen de wastafel en het bad (of douche) omvat, maar in dit geval is het overdreven: zou je hier binnen kunnen komen zonder een claustrofobische aanval?

Advertisement

6. Er is wat vocht in de kamer, maar niets dat niet op te lossen is...

7. Een doorn in het oog...

Advertisement

8. Een stilistische keuze die niet helemaal duidelijk is...

9. ARGH!

Advertisement

10. Dit doet zeer aan je ogen!

Een goed onderhouden keuken met veel aandacht voor detail, daar bestaat geen twijfel over. Jammer van dat citroengeel... absoluut verblindend!

11. De badkuip heeft tenminste gordijnen...

In deze kamer lijkt alles binnen handbereik, maar er kan niets meer mis zijn dan dat.

12. Iemand moest hier één taak uitvoeren, maar...

De wereld van het internet staat vol met foto's die perfect al het onvermogen van bepaalde mensen illustreren. We hebben het over die individuen die een enkele taak kregen toegewezen en die niets anders moesten doen dan hun werk voltooien... maar die uiteindelijk jammerlijk faalden!

Degenen die ervoor kiezen om in dit huis met de gedecentraliseerde kroonluchter te wonen, zullen veel moeten mediteren voordat ze het kunnen accepteren (of verplaatsen!).

13. Een te wilde beweging kan fataal blijken te zijn!

14. Je kunt dus een bad nemen terwijl je de oven controleert...

Het is ons niet duidelijk hoe dergelijke dingen kunnen voorkomen in de binnenhuisarchitectuur. Zou het het resultaat kunnen zijn van vreemde beslissingen van de vorige eigenaren? Wat zeker is, is dat we nog nooit een badkuip in een keuken hebben gezien!

15. Iemand heeft hier een passie voor bloemmotieven...

16. Als je zin hebt in gezelschap...

17. Een vuurtje in een slecht ontworpen open haard: zou het je kunnen verwarmen op een koude winternacht?

18. "Lieverd, kijk eens wat ik op de trap vond!"

19. Uitnodigend...

Er is veel meer voor nodig dan een schoonmaakbeurt om het weer in goede staat te krijgen. Wie weet of het de moeite waard is…

20. Ik denk dat zelfs frisse lucht niets zal doen. Het is nu het koninkrijk van de Kikkerkoning!

Tags: KomischeAbsurdDesign
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt