"Bedankt voor alles wat je elke dag doet": ze organiseren een verrassingsfeestje voor de enige koerier van de stad

Janine image
door Janine

15 Maart 2021

"Bedankt voor alles wat je elke dag doet": ze organiseren een verrassingsfeestje voor de enige koerier van de stad
Advertisement

In tijden van economische crisis en wereldwijde pandemie heeft de hele menselijke gemeenschap zich verenigd in het teken van solidariteit en wederzijdse hulp; zelfs al was het maar op afstand, iedereen heeft zijn steentje bijgedragen om de minder bedeelden een handje te helpen. Er zijn mensen die dit elke dag voor hun werk doen, ondanks een gevaarlijk virus dat voorzichtigheid en veel offers vereist. Om deze reden moeten degenen aan de frontlinie worden geëerd en gevierd.

via TODAY

Advertisement
Adam Bryce/Facebook

Adam Bryce/Facebook

Dit is het geval met Chad Turns, een UPS-koerier die nooit is gestopt met werken, zelfs niet met het uitbreken van de pandemie, de lange en moeilijke periode van de lockdown, waar alle inwoners van Dauphin, in Pennsylvania in hun huizen zaten opgesloten zonder dat ze in staat waren contacten met de buitenwereld te hebben die niet essentieel waren.

Chad was de enige koerier die zorgde voor de bezorging van de Amerikaanse burger, en om deze reden werd hij vaak gedwongen om dubbele diensten te draaien met een snelheid en efficiëntie die gewoonlijk van meer dan één collega werd gevraagd. Voor alles wat hij heeft gedaan en blijft doen voor de inwoners van Dauphin, is Chad gevierd zoals het hoort…

Advertisement
Pubblicato da Adam Bryce su Martedì 2 marzo 2021

De video die door Adam Bryce, een inwoner van Dauphin, op Facebook is gepost, laat zien hoe de koerier met zijn UPS-busje aan komt rijden en een echte verrassing vindt: een groep inwoners van de stad Pennsylvania die hij heel goed kent, aangezien hij dagelijks pakjes en aangetekende brieven bij hen thuis bezorgt: een kleine menigte wachtte hem op, die hem aanmoedigde en een taart voor hem had: "Iedereen weet hoe bijzonder Chad is. Als hij denkt dat iets een geschenk zou kunnen zijn in een pakketje, en dit is ons ook overkomen, dan levert hij het niet af als de kinderen in de tuin zijn, dan gaat hij gewoon weg, en keert terug naar ons huis als het donker is, omdat hij wist dat het een cadeau voor onze kinderen had kunnen zijn en hij wilde de verrassing niet verpesten!"

Een koerier die zo attent, menselijk en zorgzaam was, die ondanks de zeer moeilijke periode van de lockdown geen seconde stopte, moest op deze manier worden gevierd: Chad verdient het!

Advertisement