Op 26-jarige leeftijd ondergaat hij 9 operaties om werk te vinden: nu is hij praktisch een ander persoon

Janine image
door Janine

18 Maart 2021

Op 26-jarige leeftijd ondergaat hij 9 operaties om werk te vinden: nu is hij praktisch een ander persoon
Advertisement

Wat zou je doen als tijdens een sollicitatiegesprek werd geïnsinueerd dat je uiterlijk niet erg geruststellend is en dat men die felbegeerde functie liever aan iemand anders toewijst? De meesten van ons zouden zich niet neerleggen bij die strategische en onwaarschijnlijke woorden en zouden doorgaan met het sturen van cv's en het houden van sollicitatiegesprekken. Maar er zijn ook mensen die niet opgeven en om de gewenste baan te krijgen, een gezichtschirurgie ondergaan om een ​​meer... geruststellende uitstraling te krijgen.

via Daily Star

Advertisement
Do Quyen/TikTok

Do Quyen/TikTok

Do Quyen is een 26-jarige jongen die in Vietnam woont en plotseling de wereld rondging dankzij zijn verhaal via TikTok waarin hij zijn volstrekt absurde verhaal openbaar maakte voor zijn volgers. Door middel van foto- en videobeelden vertelde hij dat hij in sommige van de sollicitatiegesprekken die hij eerder had gehad de baan niet kreeg toegewezen vanwege zijn fysieke uiterlijk, die volgens de werkgevers "niet erg geruststellend" zou zijn. Dus wat deed Do?

Hij gaf niet alleen niet op, maar hij gaf $17.000 uit om negen operaties te ondergaan om zijn gezicht te veranderen!

Advertisement
Do Quyen/TikTok

Do Quyen/TikTok

Alles wat hij in de loop van de jaren had verdiend, gaf de Vietnamese jongen op deze manier uit, beginnend bij de belangrijkste chirurgische ingreep die zijn neus zou hebben veranderd; eerst erg gedrongen en omvangrijk, daarna omgevormd tot een veel kleinere en... discrete Franse neus.

De resterende chirurgische ingrepen die de 26-jarige onderging, dienden, in willekeurige volgorde, om te materialiseren: verschillende neuscorrecties, implantaten om de kin te modificeren, porseleinen facings, modellering van de lippen, daaropvolgende implantaten op de bovengenoemde lippen en ten slotte een operatie van het dubbele ooglid. Kijkend naar de voor en na foto's van Do Quyen, lijkt hij nu een totaal ander persoon!

Do Quyen/TikTok

Do Quyen/TikTok

Maar waren deze operaties om zijn fysieke verschijning radicaal te veranderen, de langverwachte en felbegeerde baan waard? Blijkbaar wel, want nu werkt de vrijwel onherkenbare 26-jarige fulltime als professionele visagist in de Aziatische stad Saigon.

Fijn voor hem, ook al zouden wij zeker geen operatie ondergaan om een ​​baan te krijgen. En jij?

Advertisement