Een jonge verpleegster heeft dringend een auto nodig, maar kan het zich niet veroorloven: een onbekende geeft haar de zijne cadeau

Janine image
door Janine

17 Maart 2021

Een jonge verpleegster heeft dringend een auto nodig, maar kan het zich niet veroorloven: een onbekende geeft haar de zijne cadeau
Advertisement

Belangeloze daden van vriendelijkheid, jegens onbekenden misschien, komen tegenwoordig niet zo vaak voor en het is misschien om deze reden dat verhalen zoals degene die we je gaan vertellen zo veel waarde krijgen. Wie zou, als hij over de moeilijkheden hoort van een jonge werkstudente, bereid zijn haar zijn auto te geven? Geloof het of niet, dat is precies wat Dan Laguardia deed toen hij, nadat hij zijn auto bij de dealer wilde inruilen voor een BMW, terloops het gesprek hoorde tussen Kayla Cooper en de verkoper die haar hielp. Het meisje had blijkbaar niet genoeg geld om een ​​aanbetaling te doen en riskeerde de dealer met lege handen te verlaten.

via Facebook / Seoul Fields

Advertisement
Facebook / 10News – ABC San Diego KGTV

Facebook / 10News – ABC San Diego KGTV

Kayla Cooper is een jonge verpleegster die, om haar studie te betalen, twee part-time banen heeft. Omdat ze het erg druk heeft met studie en werk, realiseerde ze zich dat ze absoluut een auto nodig had om zich sneller te kunnen verplaatsen. Haar drukke leven is niet gemakkelijk, maar zoals alle studenten doet Kayla haar best. Ze had echter beslist niet de vriendelijkheid van een onbekende verwacht!

Kayla was naar een dealer gegaan om te kijken welke auto binnen haar budget zou passen, en ze was er klaar voor om er een te kopen. Ze had tenslotte zo snel mogelijk een auto nodig. Ze was erg teleurgesteld toen ze ontdekte dat praktisch geen van die auto's binnen haar mogelijkheden lag: ze zou geen auto kunnen kopen. Bovendien kon ze het zich niet veroorloven om de vereiste aanbetaling achter te laten.

Advertisement
Facebook / Seoul Fields

Facebook / Seoul Fields

Dan Laguardia was op dat moment bij de dealer: hij wilde zijn oude Toyota inruilen om een ​​BMW te kopen. Onder de indruk van Kayla's woorden dacht Dan dat hij de Toyota niet nodig zou hebben, zelfs niet om in te ruilen, dus besloot hij hem aan de jonge studente te geven. Kayla kon haar oren letterlijk niet geloven: "Mijn handen trilden, want het was echt onwerkelijk. Hij bood me een auto aan: hoe kan iemand zo genereus zijn om zijn auto cadeau te doen?"

Kayla zal nooit stoppen om die vriendelijke onbekende te bedanken. Een gebaar van vriendelijkheid dat de dag (en niet alleen) veranderde van een ander: goedheid dat altijd loont!

Advertisement