De bruid stopt midden in het gangpad en "zingt" een lied voor haar dove echtgenoot in gebarentaal

Janine image
door Janine

28 Maart 2021

De bruid stopt midden in het gangpad en "zingt" een lied voor haar dove echtgenoot in gebarentaal
Advertisement

Als er liefde is, doet de rest er niet toe. Dit sterke gevoel dat alle mensen in verschillende vormen verenigt, slaagt erin elke moeilijkheid, elk obstakel te overwinnen die op de reis van het leven kan worden tegengekomen; het is echt waar dat degenen die verliefd zijn op iemand geen bril hebben om de realiteit die hen omringt te filteren: alles is helder en kristalhelder, er zijn geen sluiers en hypocrisie. Iets wat Elizabeth en Scott, die elkaar in 2016 toevallig ontmoetten op een datingchat, hebben geleerd.

via Daily Mail UK

ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Elizabeth ontmoette Scott voor het eerst in 2016 door op Tinder rond te kijken, een populaire datingsite; de twee begonnen te kletsen, maar de jongen had de vrouw niet verteld dat hij doof was, althans in het begin; hij was erg bang dat Elizabeth “huiverig” zou zijn en de relatie niet zou willen voortzetten. Maar de vrouw had via Scotts sociale kanalen ontdekt dat de jongen speelde in de band van de Australian Deaf Wallabies, een muzikale groep bestaande uit doven.

Maar Elizabeth was niet bang, en ze wilde met Scott blijven afspreken en met hem blijven omgaan.

Advertisement
ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Bij hun eerste afspraakje was het, zoals het stel zegt, liefde op het eerste gezicht en de vrouw, ondanks dat ze heel goed wist dat Scott doof was, had zich in haar leven nog nooit zo “geluisterd” door iemand gevoeld als door hem. Dat was absoluut een teken van het lot, en na twee jaar besloten Elizabeth en Scott te trouwen!

De vrouw, die al moeder was van twee kinderen, werd naar het altaar vergezeld door de oudste van de twee, Dominic, en op die dag die zo emotionerend was voor iedereen, had ze besloten haar toekomstige echtgenoot op een ​​ontroerende en tegelijkertijd bijzondere manier te verrassen…

ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Elizabeth werd vergezeld door haar oudste zoon Dominic door het gangpad richting het altaar, maar ze stopte ineens; Scott wachtte op haar en begreep niet waarom zijn toekomstige bruid hem niet naderde; maar toen kwam de ontroerende verrassing: de noten van het romantische lied "A Thousand Years" van Christina Perri klinken en de vrouw begint het voor Scott te "zingen" met Auslan, de gebarentaal die in Australië wordt gebruikt.

Scott kon ongeveer 60% van de woorden van de mensen begrijpen door de beweging van de lippen te bestuderen, daarom had Elizabeth besloten dat ze die gebarentaal perfect zou beheersen om hem de romantische woorden van dat liedje dat ze aan hem opdroeg perfect te laten begrijpen…

ade londa/YouTube

ade londa/YouTube

Toen Scott begon te begrijpen wat de aard van de verrassing was, begon hij te huilen, diep ontroerd door die muzikale toewijding die zo ontroerend was voor alle gasten. Een uniek moment dat werd gezien door honderdduizenden gebruikers op YouTube, waar de video in 2018 werd gepost.

We geven het toe, een moment als dit heeft er voor gezorgd dat ook wij een paar tranen hebben gelaten; we wensen Elizabeth en Scott een leven vol liefde, voldoening en veel rust!

Advertisement