3-jarig jongetje slaagt erin om zijn vader te redden van een diabetisch coma door hem een ​​bekertje yoghurt te laten eten

Janine image
door Janine

27 Maart 2021

3-jarig jongetje slaagt erin om zijn vader te redden van een diabetisch coma door hem een ​​bekertje yoghurt te laten eten
Advertisement

Zonder dat hij het wist, slaagde een driejarig kind erin zijn vader te redden van de mogelijk fatale gevolgen van een diabetisch coma, en hoe deed hij dat? Door zijn plastic mesje en een bekertje yoghurt te gebruiken. Je leest het goed, we hebben het over een beker yoghurt dat meestal in onze koelkast te vinden is, en dat in dit ongelooflijke verhaal het wapen was waarmee de kleine driejarige zijn vader met diabetes kon redden. Een echt wonder dat in de buurt van Manchester, in Groot-Brittannië, plaatsvond.

via Manchester Evening News

Manchester Evening News

Manchester Evening News

Het gebeurde allemaal in de stad Droylsden, nabij Manchester, toen de kleine 3-jarige Lenny-George Jones zijn vader Mark probeerde te redden van een gevaarlijke aanval van diabetisch coma; wat het dappere kind deed, was naar de koelkast gaan, hem openen, een beker yoghurt pakken en die openen met zijn plastic speelgoedmes, omdat hij niet bij de bovenste la kon komen waar het bestek lag.

Na het openen van de pot goot Lenny-George de halfvloeibare inhoud in de mond van de vader die op dat moment een lage bloedsuikerspiegel had; toen hij weer wakker werd, nam Mark zijn glucosepillen in, verbaasd over wat zijn driejarige zoon zojuist had gedaan: hiij had letterlijk zijn leven gered!

Advertisement
Manchester Evening News

Manchester Evening News

Lenny's moeder Emma was net zo verbaasd als haar man over wat Lenny-George had gedaan, en ze vertelde (zoals vertaald door Alicanthe.net: "Hij heeft het leven van zijn vader gered. Mark heeft diabetes type 1 en moet 4 keer per dag insuline nemen. Het was een zondagavond, ik ging naar het huis van mijn moeder, letterlijk 2 minuten om de hoek, en ik liet ze samen tv kijken.

Ik was ongeveer 30 minuten weg en toen ik terugkwam, lagen ze op de bank. Mark zag er niet goed uit, dus ik vroeg hem wat er was gebeurd. Lenny draaide zich naar me om en zei dat hij papa had gered. Hij viel flauw en werd wakker op de keukenvloer na een aanval van hypoglykemie, en Lenny gaf hem wat yoghurt die hij uit de koelkast wist te halen. […] Het had heel anders kunnen aflopen als Mark in bed had gelegen of als Lenny niet had gedaan wat hij heeft gedaan.”

Flickr/Not The Actual Photo

Flickr/Not The Actual Photo

Wat te zeggen: je was geweldig en moedig, kleine Lenny-George!

Advertisement