Een moeder wordt gefilmd terwijl ze haar zoon straft op een openbaar toilet: "Doe 10 push-ups"

Janine image
door Janine

20 April 2021

Een moeder wordt gefilmd terwijl ze haar zoon straft op een openbaar toilet: "Doe 10 push-ups"
Advertisement

Een kind opvoeden is niet gemakkelijk: de weg gaat vaak bergopwaarts, vooral omdat de referentiepunten voor een ouder voortdurend evolueren en het niet altijd mogelijk is om het eens te zijn over de effectiviteit of anderszins van bepaalde denkwijzen. Het is altijd heel gemakkelijk om over de opvoeding van andermans kinderen te oordelen, maar als het gaat om het straffen van de eigen kinderen, denkt men altijd wel twee keer na. Is het juist om je toevlucht te nemen tot straf? “Zal mijn kind begrijpen dat ik het elke keer als ik hem een ​​uitbrander geef, voor zijn eigen bestwil doe?” Over deze en andere vragen breken de hoofden van ouders over de hele wereld, die zich constant afvragen of ze met hun kinderen op de goede weg zijn. Hoewel er geen definitief antwoord op deze vragen is, werd een anonieme moeder gezien die haar kinderen een voorbeeldige straf oplegde: een reeks push-ups op een openbaar toilet. Getuige van de merkwaardige scène was een andere moeder, Molly Wooden, die haar goedkeuring uitsprak voor die straf.

via Secret Life Mom

Advertisement
Facebook / Molly Wooden

Facebook / Molly Wooden

De post van Molly Wooden vermeldt wat er is gebeurd en haar positieve oordeel met betrekking tot de straf die deze anonieme moeder heeft gekozen: "Aan de vrouw in de toiletten van Hobby Lobby (Amerikaanse doe-het-zelfketen). Als ik mijn handen vrij had gehad, zou ik je een applaus hebben gegeven. Terwijl je zoon op een brutale en respectloze manier reageerde, bleef je heel kalm en voegde je nog eens 10 push-ups toe aan het totale aantal push-ups dat je hem al had toegewezen. We hebben meer ouders zoals jij nodig. Ouders die niet bang zijn om veroordeeld te worden voor hoe ze hun kinderen opvoeden. Je zoon zei tegen je: "Mam, dit is de grond van de toiletten.” Jij antwoordde: "Nou, misschien had je je zo niet moeten gedragen. Nog eens 10 push-ups.” Molly had zeker niet gedacht dat haar post viraal zou kunnen gaan, net als de discussie die ermee gepaard ging.

Advertisement
Storyblocks / Not the actual photo

Storyblocks / Not the actual photo

De gebruikers waren in feite verdeeld in de discussie en niet iedereen waardeerde de bestraffing van push-ups. Er zijn mensen die beweren dat je een kind ook kan opvoeden om respect te tonen, zonder het te vernederen, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat je in sommige gevallen hard moet optreden. Op degenen die het er niet mee eens zijn, hebben velen geantwoord: “Je kunt wel zien dat je geen kinderen hebt." Wat te zeggen, we zijn ons er terdege van bewust dat je met kinderen veel te doen hebt, maar dit is precies het punt van ouders zijn.

Wat vind je van deze ongebruikelijke straf? Vind je het gepast of overdreven en vernederend? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement