Hij vindt een verloren portemonnee en voegt wat geld toe voordat hij deze teruggeeft aan de rechtmatige eigenaar

Janine image
door Janine

27 April 2021

Hij vindt een verloren portemonnee en voegt wat geld toe voordat hij deze teruggeeft aan de rechtmatige eigenaar
Advertisement

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om anderen te kunnen vertrouwen, zeker als het om geld gaat: je denkt altijd aan het ergste en dat je op elk moment bedrogen kunt worden. Laat staan ​​als je geld of kostbaarheden op straat verliest - de kans om het terug te kunnen vinden is echt klein en je geeft je onmiddellijk over aan wanhoop. Wanneer je je portemonnee met documenten, pasjes en contant geld kwijtraakt, leg je je er onmiddellijk bij neer, omdat deze hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal worden gevonden. Er zijn echter gevallen waarin de eerlijkheid van bepaalde mensen er in slaagt een beetje vertrouwen in de mensheid terug te geven. Hunter Shamatt, een jonge 20-jarige die werkt als timmerman, dacht dat hij zijn portemonnee voor altijd was kwijtgeraakt in Las Vegas, een plaats waar geld nooit genoeg lijkt. Hoewel hij niets had gewonnen in het casino, had Hunter toch heel veel geluk: een onbekende gaf hem een ​​mooi en onverwacht geschenk!

via KTRE

Advertisement
Facebook

Facebook

Hunter, een jonge 20-jarige timmerman uit Brandon, in South Dakota (VS), reisde naar Las Vegas voor de bruiloft van zijn zus. Wanneer je naar Las Vegas gaat, denk je onmiddellijk aan gokken en amusement, en Hunter hoopte tijdens die reis een beetje te genieten van dat plezier. Helaas merkte hij plotseling dat hij zijn portemonnee kwijt was! Er zat $60 in, zijn creditcards en betaalpassen, evenals zijn identiteitsdocumenten. Als hij zonder papieren door Las Vegas zou moeten reizen, zou hij zich niet op zijn gemak voelen, maar hij kon niet anders. Om in die dagen te overleven, leende Hunter wat geld van familieleden die daar aanwezig waren voor een bruiloft en zo slaagde hij erin om thuis te komen, met een directe vlucht van dezelfde luchtvaartmaatschappij als waarmee hij was vertrokken. Neerslachtig door zijn financiële verlies, keerde Hunter op hangende pootjes naar huis terug, maar herpakte zich snel toen hij een paar dagen later een pakket ontving van een onbekende.

Advertisement
Facebook / KTRE-TV

Facebook / KTRE-TV

In het pakje zat zijn portemonnee en een handgeschreven brief die door een onbekende was geschreven. De brief luidde ongeveer zo: "Hallo Hunter, ik vond deze portemonnee op een vlucht van Frontier van Omaha naar Denver - rij 12, stoel F, ingeklemd tussen de stoel en de wand. Ik dacht dat je hem misschien terug zou willen hebben. Ik wens je het beste. PS. Ik heb je geld afgerond op $100, zodat je kunt vieren dat je je portemonnee terug hebt. Veel plezier ermee!”

Hunter had niet alleen op wonderbaarlijke wijze zijn portemonnee teruggekregen met alle documenten en papieren intact, maar hij had ook een welkom geschenk gekregen van een eerlijke en meelevende onbekende - extra $40, als een wens voor veel geluk! Hoevelen van ons hadden niet alleen de portemonnee intact willen vinden, maar ook met nog een paar bankbiljetten extra?

Advertisement