Voor het 57-jarig huwelijk verschijnt hij bij zijn vrouw in het ziekenhuis in smoking en met een bos bloemen

Janine image
door Janine

28 April 2021

Voor het 57-jarig huwelijk verschijnt hij bij zijn vrouw in het ziekenhuis in smoking en met een bos bloemen
Advertisement

Na zoveel jaren huwelijk en samenwonen leer je je partner echt kennen; als we na 50 jaar nog steeds “lieverd” worden genoemd of in staat zijn tot romantische en vriendelijke gebaren, dan kunnen we misschien wel zeggen dat we onze zielsverwant hebben gevonden. Het is geweldig om getuige te zijn van hartverwarmende scènes zoals die met James "Jim" Russell en zijn vrouw Elinor op hun 57e huwelijksdag. De vrouw lag al zeker een maand in het ziekenhuis, maar Jim kon die belangrijke dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan: het moest speciaal zijn. Dus hij kwam naar het ziekenhuis in een smoking en met een bos bloemen.

via ABC News

Advertisement
Twitter / reidrussell_

Twitter / reidrussell_

Huwelijksjubilea zijn belangrijke mijlpalen die leuk zijn om als stel of met al je dierbaren te vieren, afhankelijk van de verstreken jaren - hoe meer het aantal toeneemt, hoe meer de vieringen in stijl zullen zijn. Jim en zijn vrouw Elinor kennen elkaar al een heel leven en ondanks alles blijft hij haar altijd “zijn bruid” noemen; de twee waren niet gewend om grote feesten te houden voor hun trouwdagen, behalve bij zeldzame gelegenheden toen ze op reis gingen naar Rome of Hawaï, maar hun 57e huwelijksdag verdiende een speciale viering. Elinor lag al enkele dagen in het ziekenhuis en Jim wilde niet dat ze iets zou missen, zelfs niet de bloemen en chocolaatjes die gewoonlijk bij deze gelegenheden worden gegeven, vooral als je niet meer zo jong bent. Gelukkig was hun kleindochter, Reid Russell, aanwezig om de ontroerende scène te filmen.

Advertisement
Pexels

Pexels

Wat betreft hun langdurige relatie, beschrijven Jim en Elinor het als volgt: "We kennen elkaar al ons hele leven." Jim voegde er vervolgens aan toe: “Ik ken haar sinds ze vlechtjes had”, verwijzend naar zijn vrouw als meisje. De twee kregen uiteindelijk een relatie nadat Jim in de Tweede Wereldoorlog had gediend en zijn sindsdien nooit meer gescheiden. De foto van Jim in smoking, met een boeket bloemen en chocolaatjes, is viraal gegaan juist omdat het de ware en "eeuwige" liefde symboliseert waar velen van ons naar streven. Jim en Elinor zijn het levende bewijs dat iemand ook na vele jaren samen nog gelukkig verliefd kan zijn.

Advertisement