De zwangere werkneemster verdiende slechts $300 per maand: de nieuwe baas was erdoor getroffen en gaf haar een cheque van $1000 - BekijkDezeVideo.nl
x
De zwangere werkneemster verdiende slechts…
Deze vrouw heeft de afgelopen 34 jaar voor meer dan 80 kinderen gezorgd: ze is de oma die ze nodig hadden

De zwangere werkneemster verdiende slechts $300 per maand: de nieuwe baas was erdoor getroffen en gaf haar een cheque van $1000

01 Mei 2021 • Door Janine
2.740
Advertisement

Familie en gezondheid voor alles. Het zou een dagelijkse mantra moeten zijn die op de werkplek tot op de letter gevolgd moet worden, maar de realiteit is heel anders dan het lijkt en zou moeten zijn. Hoe vaak hebben we verhalen gelezen of gehoord van werknemers met familie- of gezondheidsproblemen die niet alleen onderbetaald worden, maar ook op de werkplek worden uitgebuit door onverschillige en wrede bazen? Te vaak, en bovenaan deze "misbruiken", vinden we aanstaande moeders...

via: CNBC Prime

Dit is het verhaal van Tami Forbes, een modelmedewerkster maar ook een zwangere vrouw. De vrouw werkte als verantwoordelijke in een winkel voor de Key West Lime Pie Company, een plek waar heerlijke citroentaarten worden gemaakt en vervolgens in de hele Verenigde Staten worden verkocht; hoewel Tami veel verantwoordelijkheden had, werd ze praktisch onderbetaald: ze verdiende slechts $300 per maand, een echt schijntje.

Bovendien was de vrouw (die ook de moeder was van een 8-jarige tweeling) in verwachting van haar derde kind en om rond te komen en wat extra geld mee naar huis te nemen, werkte ze in het weekend als barvrouw.

Gelukkig was er Marcus Lemonis, een miljardair-ondernemer die de Key West Lime Pie Company kocht, die ondertussen bijna failliet was, en luisterde naar het verhaal van Tami Forbes: "Die eerste maand van het leven van je kind is zo belangrijk, niet alleen voor je kind, maar met je echtgenoot of co-ouder, kortom met je gezin. Het idee dat je gezin op de eerste plaats komt, zou meer een mentaliteit moeten zijn in de samenleving en kleine bedrijven en dit is iets waarvan ik denk dat het echt verloren is gegaan..."

Wat Marcus Lemonis deed, bewoog Tami tot tranen; haar nieuwe baas zei haar, wijzend naar haar buik: "Dit is belangrijker dan welke cake dan ook die je moet maken, ik zal je een cheque geven die je zou moeten helpen om te rusten en voor je baby te zorgen..."

Advertisement

Toen ze weer aan het werk ging als verkoopmanager voor de Key West Lime Pie Company, zou ze $1000 per week verdienen, waarmee ze haar dagen als barvrouw in het weekend zou beëindigen!

Het gebaar van Lemonis naar Tami Forbes toe herinnert ons er nogmaals aan hoe belangrijk het is voor werkende of zwangere moeders om meer tijd met zichzelf en hun gezin door te brengen, met behoud van hun gezondheid en die van het kind: het werk kan voor deze keer wel even wachten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt