Een 5-jarig meisje tekent met een blauwe stift op haar moeders tas van 2.300 euro - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 5-jarig meisje tekent met een blauwe…
Een bruid geeft $100 aan de serveerster die tomatensaus over de witte jurk van haar schoonmoeder morste Hoe een nazi ontstaat: het experiment van een geschiedenisprofessor die zijn studenten in fanatici veranderde

Een 5-jarig meisje tekent met een blauwe stift op haar moeders tas van 2.300 euro

15 Mei 2021 • Door Janine
9.417
Advertisement

Kinderen krijgen is toch een van de meest lonende en geweldige ervaringen voor een ouder? Juist. Maar wat gebeurt er als de situatie niet zo geweldig begint te worden? Kinderen zijn beslist een ongelooflijk geschenk - we moeten altijd voor ze zorgen en ze beschermen, tegen elke prijs! - maar in het leven van een ouder kunnen ze ook een ongelooflijke bron van problemen betekenen! Vooral als ze heel klein zijn, moeten mama en papa ze constant in de gaten houden: ze kunnen zichzelf onbedoeld bezeren met voorwerpen in huis, of... ze kunnen een heel duur voorwerp voor altijd verpesten dat je niet voldoende had beschermd tegen hun handjes! Een moeder was wanhopig toen ze ontdekte dat haar 5-jarige dochter op haar nieuwe witte Chanel-tas had getekend met een blauwe stift - een tas die €2.300 kostte!

Stel je de wanhoop voor van deze moeder die, nadat ze een klein fortuin aan een Chanel-tas had uitgegeven, het binnen enkele ogenblikken volledig verwoest zag door een onwetend 5-jarig meisje. Het kleine meisje moet de witte tas van haar moeder hebben aangezien voor een perfect, leeg canvas, klaar om haar geweldige kunstwerk te ontvangen. De vrouw, wanhopig, wendde zich tot een "tassenkliniek", The Handbag Clinic, waar enkele experts erin slaagden het probleem op te lossen door de tas in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, of bijna. In een video op TikTok laat de kliniek duidelijk het hele proces zien waardoor, met veel geduld, de tas weer als nieuw is. Met alcohol doordrenkte wattenstaafjes, doekjes en wat dan ook om die vreselijke blauwe inkt maar te verwijderen! Uiteindelijk gebruikte de kliniek een speciaal pigment dat, aangebracht op de tas met wat lijkt op een airbrush, de situatie heeft gered.

Als je voorwerpen hebt die zo kostbaar zijn of waar je bijzonder veel om geeft, is het goed om ze zorgvuldig onder controle te houden, vooral als je kleine kinderen in huis hebt. Deze moeder deelde de video op TikTok en veroorzaakte een stortvloed aan ironische opmerkingen: "Ik hoop dat je het hebt teruggebracht. En ik bedoel niet de tas" is slechts een voorbeeld van hoe velen haar gekscherend hebben voorgesteld om haar dochter "terug te brengen"! Andere betekenisvolle opmerkingen waren: "Jongens, onthoud dat kinderen de waarde van voorwerpen niet echt begrijpen en dat ze niet weten wat gezond verstand is. Als je het niet begrijpt, kun je misschien maar beter geen kinderen krijgen." Een andere gebruiker voegde eraan toe: "Je zou geen kinderen moeten hebben als je zoveel/meer geeft om een materialistisch goed."

Wat vind jij? In ieder geval: opgepast!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt