Een klant houdt er niet van dat deze alleenstaande vader zijn dochter meeneemt naar het werk: "Het is niet mijn schuld dat ze haar moeder verloor" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een klant houdt er niet van dat deze…
Deze vrouw organiseerde haar bruiloft om haar ex jaloers te maken en wraak te nemen Ze besluit na de bevalling man te worden:

Een klant houdt er niet van dat deze alleenstaande vader zijn dochter meeneemt naar het werk: "Het is niet mijn schuld dat ze haar moeder verloor"

23 Mei 2021 • Door Janine
2.896
Advertisement

Ouder zijn is niet gemakkelijk, maar zowel vader als moeder moeten zijn, is beslist een behoorlijke onderneming. Helaas zijn er veel onaangename situaties waarin een van de twee ouders gedwongen wordt om alleen voor de kinderen te zorgen. Dit is het geval met Richard Miley, een 28-jarige man uit Texas die tot zijn grote verdriet zijn partner te vroeg verloor en de enige is die voor zijn vijfjarige dochter Ashtyn zorgt. Richard is een werkende alleenstaande vader, die zich op de een of andere manier moet behelpen met de vele moeilijkheden van het leven; daarom neemt hij van tijd tot tijd Ashtyn mee naar zijn werk, ook omdat de opvang erg duur is en het meisje nog rouwt om haar moeder. Gelukkig is Richard eigen baas, want hij runt een autowasstraat, maar hij heeft helaas nog steeds te maken met klanten die niet altijd beleefd zijn. Een van hen ergerde zich nogal aan de aanwezigheid van het kind bij de wasstraat.

Het ongelukkige incident vond plaats in de wasstraat van Miley, “All Seasons Powerwash”, die zojuist een busje had benaderd om met het onderhoud te beginnen. Op dat moment klopte de kleine Ashtyn op het hek dat de plek omheinde en kwam “tevoorschijn”. De vrouw vroeg onmiddellijk of het meisje daar de hele tijd zou blijven, en ging toen geïrriteerd weg, bewerend dat "een man moet werken". De vrouw voerde waarschijnlijk aan dat een man niet voor kinderen kan zorgen, laat staan ​​op de werkplek, maar welke opties had Miley? Bovendien had de kleine Ashtyn niets verkeerds gedaan. De jonge Texaan rapporteerde dit verhaal op een Facebook-groep van zijn lokale gemeenschap, verwijzend met deze woorden al zijn verdriet: "Het is niet mijn schuld dat mijn kinderen hun moeder verloren hebben, het is niet mijn schuld dat mijn jongste dochter het slecht heeft opgenomen en niet elke dag in een kinderdagverblijf wil zijn. Maar ik doe elke dag mijn best om voor mijn kinderen te zorgen."

Zijn woorden werden meteen gewaardeerd in de groep, veel gebruikers reageerden door hem al hun steun aan te bieden: "Ik ben een thuisblijfmoeder, als je wilt kan ik op je dochter passen". En nogmaals: "Je zou een inspiratiebron moeten zijn voor vaders over de hele wereld! Je bent een goede vader!".

Advertisement

Miley wilde iedereen een duidelijke boodschap sturen: "Als je je auto komt wassen bij de All Seasons Powerwash, weet dan dat mijn dochter Ashtyn er ook zal zijn."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt