Een vrouw ontdekt dat haar ex-man haar veganistische dochter kipnuggets geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw ontdekt dat haar ex-man haar…
9-jarige jongen redt moedig een meisje van 3 mannen die haar wilden ontvoeren Een koerier schiet een 4-jarige jongen te hulp die verpletterd werd door het zojuist geleverde pakket

Een vrouw ontdekt dat haar ex-man haar veganistische dochter kipnuggets geeft

25 Mei 2021 • Door Janine
1.123
Advertisement

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om het dieet te kiezen naar je smaak, met een ongekend aantal beschikbare keuzes en opties. Veganisten, vegetariërs, carnivoren, alleseters, rauwe eters, degenen die alleen vis eten en degenen die alleen fruit eten - de lijst kan nog wel even doorgaan, maar het concept is duidelijk! - iedereen heeft een gereserveerde plaats aan tafel van een restaurant, een fastfoodrestaurant of bij een vriend thuis. Het maakt niet uit of je het doet vanwege een ethische keuze of om persoonlijke gezondheidsredenen, want iedereen is vrij om te eten wat hij of zij maar wil. Voor kinderen lijkt deze keuzevrijheid wat lastiger, omdat hun voedselkeuzes onvermijdelijk op die van hun ouders vallen. Een vrouw wilde een verhaal delen over haar ex-man en haar dochter, waarbij ze de mening van de gebruikers vroeg, betreft een vreemde actie van de man.

via: Reddit

Op Reddit wilde een woedende vrouw de mening van gebruikers vragen over een ietwat delicate familiekwestie: haar ex-man gaf haar veganistische dochter wat gepaneerde kipnuggets, zonder iets tegen haar te zeggen. Tijdens hun huwelijk was hij veganist en aangezien hij de aanwezigheid van dierlijke producten in huis niet langer tolereerde, overtuigde hij ook zijn vrouw om deze ethische keuze te maken. De vrouw omarmde daarom ook het veganisme met overtuiging, trots op haar nieuwe ideeën. Toen ze zwanger werd, bleef ze het bovengenoemde dieet volgen en dezelfde filosofie volgen. Bovendien spraken de twee samen af ​​dat ze hun dochter met dezelfde waarden zouden opvoeden en dus veganistisch zouden gaan eten. Dit alles ging goed tot de scheiding, vanwege de ontrouw van haar man. "Ik heb veel geleerd over hoe eten wordt bereid en stemde ermee in om veganistisch te worden", schreef de vrouw in haar bericht, "Ik was veganist toen ik zwanger was en we hebben onze dochter de afgelopen acht jaar ook op dezelfde manier opgevoed."

Op een dag ging de vrouw haar dochter ophalen bij het huis van haar ex-partner en, geconfronteerd met haar verzoek om een ​​snack, bood de vrouw haar een appel aan. Het meisje wilde echter koste wat het kost kipnuggets, vooral omdat ze met de auto langs een McDonald's reden. Geconfronteerd met de weigering, begon het meisje te schreeuwen en kreeg een driftbui, waarbij ze eenmaal thuis de groentesoep weigerde. De moeder begreep op dat moment dat het kind weleens kipnuggets had gegeten die haar vader haar had laten proeven. "Ze haat me, ik ben een slechte moeder, haar vader zou haar kipnuggets hebben laten eten. Ze was wanhopig”, zei de vrouw verdrietig over het gebeurde. De volgende dag vroeg het meisje haar moeder of ze nog van haar hield, ondanks dat ze wat vlees had gegeten. Het is duidelijk dat haar moeder haar op alle fronten heeft gerustgesteld, en vertelde haar dat ze niet blij was met haar reactie: het is oké om je emoties te uiten, maar je moet weten hoe je ze onder controle kunt houden.

Advertisement

De vrouw vond het niet vervelend dat haar dochter vlees had gegeten, maar was boos op haar ex-man die er niets over had gezegd. Bij een educatieve keuze die hun dochter aanging, had ze minstens een telefoontje verwacht. In plaats daarvan dacht de man er niet eens aan om haar te waarschuwen, omdat hij wist dat ze "overdreven zou reageren": "Je controleert haar, maar je hoeft niet op de hoogte te zijn van alles wat ze doet als onze dochter bij mij is." De vrouw was woedend, vooral omdat de ex-man beweerde dat hij een overtuigd veganist was en haar belette zelfs simpele koekjes (bovendien veganistisch) te eten tijdens de zwangerschap. Het goede nieuws is dat de moeder, nadat dit was gebeurd, rekening hield met de smaak van het meisje en haar van tijd tot tijd eieren en vlees laat eten, vooral als ze de grootouders bezoeken (de gehaktballetjes van de grootouders zullen ongetwijfeld lekkerder zijn dan de nuggets van McDonald's!), en wanneer ze in het weekend ontbijten.

Wat vind je van dit verhaal, had de vrouw het recht om boos te worden?

Tags: AbsurdEtenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt