Moeder en zoon hebben problemen om de monteur te betalen: een onbekende biedt aan om te betalen voor reparaties - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder en zoon hebben problemen om de…
Ze volgen de voetsporen van een hond in het bos en vinden het vermiste 2-jarige kind Caissière geeft haar laatste $20 uit om een klant zonder geld te helpen:

Moeder en zoon hebben problemen om de monteur te betalen: een onbekende biedt aan om te betalen voor reparaties

13 Juni 2021 • Door Janine
2.442
Advertisement

Voor velen is de auto bijna een tweede thuis, omdat ze daar het grootste deel van hun tijd doorbrengen tussen werk en allerlei soorten boodschappen. Daarom is het belangrijk om hem altijd goed te onderhouden. Afhankelijk van het gebied waarin je woont, wordt de auto een onmisbaar vervoermiddel. Helaas is hij, net als met alles, sterk onderhevig aan slijtage, maar niets dat met een beetje gezond onderhoud niet kan worden voorkomen: een auto moet minstens tien jaar lang mee kunnen gaan! Ondanks alles kunnen storingen onverwachts optreden en om dit op te lossen moet je naar je vertrouwde monteur. Het is zeker niet goedkoop om een ​​voertuig te onderhouden, maar vaak wel onmisbaar. De 19-jarige Zach Bowen moest absoluut zijn Ford Taurus uit 2006 repareren, een oude auto weliswaar, maar een auto; helaas werd de creditcard van Zach's moeder op het moment van betaling geweigerd, waardoor de jongeman in wanhoop achterbleef.

foto: YouTube/KMTV

"West Omaha Auto Service" heeft Zach's auto weer opgelapt, maar toen de garagehouder Anthony Oxtal de creditcard van de moeder van de jongen probeerde te gebruiken, weigerde het systeem. De twee hadden niet genoeg geld om de boodschappen te betalen of, wat de reden ook was, de bank moet de kaart tijdelijk hebben geblokkeerd. Zowel Zach als zijn moeder Sherry waren wat gefrustreerd en wisten niet goed wat ze moesten doen. Gelukkig was de eigenaar zo vriendelijk om te zeggen dat ze zich geen zorgen hoefden te maken: "Ik hou van mijn klanten. Ik heb ze gezegd dat ze de auto voor het weekend konden meenemen en dat ze maandag terug konden komen om uit te zoeken wat er met hun kaart was gebeurd." Op maandag belde Sherry meteen de garage, omdat ze de betaling geen minuut langer wilde uitstellen.

En toen gebeurde er echt iets ongelooflijks: de te betalen rekening was veel lager dan die van vrijdag! Wat was er in de tussentijd gebeurd? Anthony vertelde Sherry dat een volslagen vreemde het gesprek tussen Zach en zijn moeder moet hebben gehoord, en begreep dat de twee in moeilijkheden en verlegenheid waren gekomen omdat ze niet betaald hadden, en besloot hen te helpen. Ter bevestiging van dit ongelooflijke gebaar liet de vrouw van de onbekende in kwestie een briefje achter voor Zach en Sherry dat als volgt luidt:

"Mijn man was hier op vrijdagmiddag om de auto op te halen en zag een jonge man met zijn moeder die zijn auto moest ophalen. Ze hadden wat moeite om de reparaties te betalen. Je zei hem zijn auto terug te brengen en maandag terug te komen om uit te zoeken wat er met de creditcard is gebeurd. Ik wil graag een donatie voor hen doen, hier is $200 voor reparaties."

Advertisement
foto: YouTube/KMTV

Een echte schok en een grote verrassing voor Sherry en Zach! De jongeman was ontroerd en bedankte het anonieme stel: "Dank jullie wel, jullie zijn een mooi voorbeeld dat laat zien dat er nog een beetje vriendelijkheid in deze wereld is. Het heeft me echt geraakt, ik ben jullie eeuwig dankbaar."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt