Restaurant vraagt ​​een vrouw om haar kind borstvoeding te geven op het toilet voor gehandicapten: ze wordt woedend - BekijkDezeVideo.nl
x
Restaurant vraagt ​​een vrouw om…
Ze wil haar vierde kind ter wereld brengen via livestream om £10.000 te verdienen “De kinderen maken te veel lawaai!

Restaurant vraagt ​​een vrouw om haar kind borstvoeding te geven op het toilet voor gehandicapten: ze wordt woedend

29 Mei 2021 • Door Janine
2.795
Advertisement

Borstvoeding geven is een van de meest natuurlijke dingen die een moeder kan doen nadat ze is bevallen van haar baby. Hoewel de moeder er de voorkeur aan geeft de baby met haar moedermelk te voeden in de privacy van haar huis, betekent dit niet dat de baby moet eten wanneer je buiten de deur bent, misschien op een openbare plaats die bezocht wordt door andere mensen. Maar ondanks de natuurlijkheid van borstvoeding, beschouwen veel mensen deze praktijk nog steeds als "ongepast".

via: Metro UK

Stel je voor wat er met deze vrouw, haar baby en haar moeder gebeurde toen ze samen uit eten gingen in een plaatselijk restaurant; de jonge moeder uit Stockton-on-Tees in Groot-Brittannië had uiteindelijk besloten om een ​​dagje weg van huis door te brengen met haar moeder Catherine, de oma van de baby, en haar acht weken oude zoon Louis. Jessi Ferguson, de moeder, hoofdrolspeler van dit absurde misverstand, had de medewerkers van het restaurant gevraagd of ze een comfortabele tafel kon krijgen of in ieder geval iets lager waar ze de kleine Louis borstvoeding kon geven; als reactie hierop reageerde het personeel van de fastfood dat de vrouw borstvoeding kon geven op het invalidentoilet.

Catherine, de moeder van Jessi, was woedend terwijl de jonge moeder gedwongen werd om naar het toilet te gaan die gereserveerd was voor gehandicapten, op het toilet te gaan zitten en haar zoontje borstvoeding te geven dat ondertussen begon te huilen omdat hij honger had…

Een advies, dat van het restaurantpersoneel, wat Catherine en Jessi helemaal niet beviel, beiden geschokt door de reactie die ze kregen op het verzoek om op een iets comfortabeler manier borstvoeding te geven: "Ik was woedend dat dit de situatie was waarin we ons bevonden. Vooral in tijden van Covid werden die toiletten na elk gebruik niet grondig schoongemaakt. Toen ze van het toilet kwam, was mijn dochter overstuur. Louis huilde nog steeds, en volgens mij had hij volkomen gelijk!”

Later kwam natuurlijk een verontschuldiging van het restaurantmanagement, die alleen sprak over een onaangenaam misverstand tussen hen en moeder Jessie: "Bij deze gelegenheid leidde een misverstand door een nieuw teamlid ertoe dat een klant verteld werd dat de invalidentoiletten de enige plek in het restaurant was waar ze haar baby borstvoeding konden geven. Dit is niet ons beleid en we moedigen alle moeders aan om veilig aan onze tafels borstvoeding te geven."

Een nogal onaangename situatie die geen enkele moeder die borstvoeding geeft ooit zou mogen meemaken wanneer ze naar een openbare gelegenheid gaat. Wat vind je van de reacties van dit restaurant?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt