Hij legt 45 jaar lang geld opzij en merkt dat het genoeg zou zijn om een ​​auto te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij legt 45 jaar lang geld opzij en…
Klaar voor het pensioen: 15 mensen die er als kind al uitzagen als dames van middelbare leeftijd Ze gooit een lot weg, maar de eigenaar van de bar geeft het haar terug: een vrouw wint $1 miljoen

Hij legt 45 jaar lang geld opzij en merkt dat het genoeg zou zijn om een ​​auto te kopen

31 Mei 2021 • Door Janine
3.853
Advertisement

Heb je ooit zo'n buitensporige passie gehad dat je het niet uit je hoofd kon zetten? Denk aan de geharde verzamelaars, die veel geld uitgeven om het zeldzame object te vinden waar ze al jaren naar op zoek zijn, koste wat het kost. Vandaag leer je een man kennen die begon met het verzamelen van munten op straat voor de lol en als tijdverdrijf, maar die in de loop der jaren zowel een passie als een echte obsessie is geworden...

via: USA Today

De man heet Otha Anders, hij is een voormalig leraar uit Louisiana en heeft 45 jaar lang alle munten verzameld en mee naar huis genomen die hij op straat of op andere openbare plaatsen vond; een tijdverdrijf dat in de loop der jaren niet alleen een obsessie is geworden, maar ook een onverwachte manier om een ​​fortuin opzij te zetten dat hem na verloop van tijd een ongelooflijke en onverwachte verrassing zou hebben bezorgd...

Otha Anders heeft alle mogelijke en denkbare centen verzameld die hij op straat vond, maar ook door andere mensen zijn gedoneerd, en heeft ze allemaal in 15 plastic bakken van ongeveer 20 liter gedaan: als hij ze zou gaan tellen, hoeveel zou hij dan opzij hebben gelegd?

Feit is dat deze voormalige leraar uit Louisiana al deze munten 45 jaar lang opzij heeft gelegd, dus, benieuwd hoeveel hij al die tijd had verdiend, ging hij in 2015 naar de Ruston Origin Bank en daar konden de medewerkers van de bank hun ogen niet geloven: de oudere man presenteerde zich met 15 containers van 20 liter vol munten!

Na elke cent nauwkeurig te hebben geteld, gaf de Bank of Ruston het ongelooflijke antwoord: Otha Anders had onbewust een berg munten opzij gelegd voor het totale bedrag van US $5.136,14!

Advertisement

Otha Anders kon het niet geloven: "Ik heb nooit iemand toegestaan, zelfs mijn vrouw of mijn kinderen niet, om me geld te geven om opzij te leggen zonder dat ze voor dit gebaar beloond werden. Ik wilde de innerlijke voldoening hebben van de verzameling die God en ik bij elkaar hebben gekregen!"

We weten niet of het een goddelijk signaal was, maar we kunnen wel zeggen dat meer dan 5.000 dollar niet bepaald een klein bedrag is: geweldig Otha!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt