Ze vindt een GPS-tracker in haar tas en waarschuwt andere vrouwen: "Het is niet van mij, wees voorzichtig" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze vindt een GPS-tracker in haar tas…
Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt:

Ze vindt een GPS-tracker in haar tas en waarschuwt andere vrouwen: "Het is niet van mij, wees voorzichtig"

21 Juni 2021 • Door Janine
5.234
Advertisement

Hoewel gendergelijkheid elke dag terrein wint, is nog steeds duidelijk hoeveel verschillen er zijn tussen mannen en vrouwen in het dagelijks leven. We hebben het niet alleen over het feit dat veel vrouwen nog steeds onderbetaalde of meer benadeelde banen hebben dan mannen, maar ook gewoon over hoe ze een avondje uit met vrienden aanpakken. Helaas zal een vrouw altijd een aantal voorzorgsmaatregelen moeten nemen als ze 's avonds alleen op pad gaat: een vriendin vertellen waar ze heen gaat, zich op een bepaalde manier kleden of in de meest extreme gevallen een pepperspray of iets dergelijks meenemen. Kortom, het is duidelijk dat een vrouw wat meer reden heeft om zich zorgen te maken als ze na een leuke avond alleen naar huis moet. TikTok-gebruiker @sheridanellis wilde haar ervaring met internet delen en iedereen, vooral vrouwen, waarschuwen om hun handtas niet onbeheerd achter te laten. Bij thuiskomst vond de vrouw namelijk een vreemd apparaat in het zakje van haar tas...


De vrouw in de video keerde terug naar huis na een gezellige avond in gezelschap, zonder te beseffen dat er iets vreemds aan de hand was. Het is bekend dat je na een avondje stappen, misschien na een paar drankjes te hebben gedronken, vaak nogal moe en enthousiast terugkomt om zo snel mogelijk in bed te duiken, daarom kwam het niet in Sheridan op om haar tas goed te controleren. Misschien had ze het meteen moeten doen, maar zoals we al zeiden, wie neemt de moeite om de inhoud van je tas te controleren als je eenmaal thuis bent? Daarom liet Sheridan onbewust een paar dagen voorbij gaan voordat ze zich realiseerde dat iemand een vreemd apparaat in haar tas had gestopt. Het was een GPS-tracker.

Terwijl ze haar tas leegmaakte, stuitte Sheridan op een klein metalen vierkantje - een object dat ze nog niet eerder had gezien. Ze begreep dat het een GPS-detector was, maar het probleem was een ander: dat object was niet van haar! Iemand moet het met opzet in haar tas hebben gedaan. Het idee dat een vreemde haar zou kunnen opsporen vanaf het scherm van haar mobiele telefoon maakte Sheridan doodsbang, die onmiddellijk andere potentiële slachtoffers wilde waarschuwen met een video. De uitnodiging van de vrouw is heel eenvoudig: verlies je tas niet uit het oog en controleer altijd de inhoud als je thuiskomt!

Veel gebruikers waren na het zien van haar video doodsbang voor deze eventuele mogelijkheid. Een vrouw merkte op: "Ik heb een tijdje geleden hetzelfde object gevonden, maar ik wist niet wat het was!". Kortom: houd je ogen open als je naar clubs of erg drukke plekken gaat.

Tags: NuttigVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt