Verhuurder verandert het slot en gooit de spullen van de huurder de deur uit: beboet door de rechtbank - BekijkDezeVideo.nl
x
Verhuurder verandert het slot en gooit…
Sommige moeders veranderen de navelstrengen van hun kinderen in armbanden en kettingen Dit meisje kan niet stoppen met huilen als ze haar hond terugvindt:

Verhuurder verandert het slot en gooit de spullen van de huurder de deur uit: beboet door de rechtbank

22 Juni 2021 • Door Janine
8.799
Advertisement

Als je een appartement huurt, ren dan hard weg bij deze huiseigenaar die veel aandacht heeft gekregen in het lokale nieuws in de stad Sheffield, in het Verenigd Koninkrijk. Niet alleen was deze huisbaas misschien een beetje te wreed jegens de huurder die in het appartement woonde dat hij bezat, maar hij had ook het lef om alle bezittingen van de man voor het huis te gooien wegens het niet betalen van de huur. Een ongelooflijke zaak die terecht voor de rechtbank is beland.


foto: MEN Media

Toen Antanas Danilevicius na een lange werkdag thuiskwam, trof hij bij de ingang van zijn huis een bende: er lag veel rommel voor de deur, dat niets anders dan zijn persoonlijke bezittingen waren. Er was werkelijk van alles aanwezig, inclusief het speelgoed van zijn zoon, zijn kleren, zijn tv, zijn klok en al het beddengoed, inclusief allerlei lakens en dekens. Maar daar bleef het niet bij.

Terwijl hij op het punt stond de deur te openen, ontdekte Antanas dat iemand ook het slot van het huis had veranderd: ze hadden hem er praktisch uitgezet zonder enige waarschuwing en nog op een nare manier ook!

Het was zijn huisbaas Antanas Klibavicius, een 40-jarige man uit Sheffield die klaagde dat zijn huurder nog steeds achter was met betalingen. Jammer echter dat de "doe-het-zelf"-uitzetting van de heer Klibavicius in de rechtbank belandde, zozeer zelfs dat de gemeenteraad van Sheffield de eigenaar zelf een boete van 416 pond oplegde wegens illegale beroving van de woning; dit komt omdat naar Brits recht een rechtbank eerst een officiële toestemming moet geven aan de verhuurder om vervolgens een huurder uit te kunnen zetten en, hoewel het niet betalen van de huur een meer dan geldige reden voor de uitzetting kan zijn, de eigenaren van de huizen een strikte juridische procedure moeten volgen voordat ze in de tegenaanval gaan.

Naast de boete die door de gemeenteraad is vastgesteld, moet Antanas Klibavicius ook £650 schadevergoeding betalen aan de heer Danilevicius en £1.283 voor alle te maken gerechtskosten.

Kortom, deze verhuurder kwam snel van de wal… in de sloot!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt