Hij leefde meer dan 40 jaar in de jungle ver weg van de samenleving: "Ik wist niet dat er vrouwen bestonden" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij leefde meer dan 40 jaar in de jungle…
Ze geeft £20.000 uit aan plastische chirurgie omdat ze een vriend wil vinden, maar is al jaren vrijgezel Deze oma is 119 jaar oud en beweert de oudste vrouw ter wereld te zijn

Hij leefde meer dan 40 jaar in de jungle ver weg van de samenleving: "Ik wist niet dat er vrouwen bestonden"

09 Juli 2021 • Door Janine
3.215
Advertisement

Herinner je je de heldendaden van Tarzan, of de avonturen van Mowgli uit Jungle Book? Wat deze fictieve personages verenigde, was dat ze allebei in het bos leefden, in contact met de natuur, haar schoonheden maar ook haar valkuilen, en dat ze de beschaving en alle technologieën van de moderne samenleving niet kenden. Een verhaal voor kinderen maar in het geval van Ho Van Lang is het echt gebeurd: deze Vietnamese man is nu 49 jaar oud maar woont al 41 jaar in de Aziatische jungle met zijn vader, ver weg van alles en iedereen.

Het begon allemaal in 1972, toen een bom van Amerikaanse soldaten een gebied van Vietnam trof en een bloedbad veroorzaakte; onder deze mensen die het niet overleefden bevond zich ook de familie van Ho Van Thanh, de vader van Ho Van Lang, die samen met de enige overlevende van de bom, zijn zoon, het Vietnamese bos in vluchtte. Toen het kind door zijn vader werd gered, was hij pas twee jaar oud en wist hij niet dat hij 41 jaar lang alleen zou hebben geleefd, ver weg van de wereld en de samenleving, alleen met zijn vader...

Ho Van Lang woonde meer dan 40 jaar met zijn vader in het dichte woud van Quang Ngai en kwam in nauw contact met alles wat Moeder Natuur hun te bieden had: bedenk dat vader en zoon lendendoeken droegen gemaakt van boomschors, ze jaagden op verschillende wilde dieren om te eten, verzamelden fruit en maakten vreugdevuren om zich op te warmen en de donkerste nachten te verlichten. Dit alles in totale isolatie van elke vorm van geavanceerde beschaving.

Advertisement

In 2013 vonden enkele dorpelingen aan de rand van het bos vader en zoon ronddwalend in de dichte bush en boden aan hen te helpen en hen een thuis te geven, ver weg van de gevaren van wilde dieren en onvriendelijke natuur. In het begin was het moeilijk voor vader en zoon, vooral voor de vader, maar in de loop van de tijd heeft Ho Van Lang enkele van de "uitvindingen" van de moderne samenleving leren gebruiken en waarderen, allemaal elementen die we nu te veel als vanzelfsprekend beschouwen: auto's, huishoudelijke apparaten, gloeilampen, enzovoort!

Ho Van Lang verklaarde ook dat hij in het begin zelfs geen mannen van vrouwen meer kon onderscheiden: hij was het bos ingegaan toen hij nog maar twee jaar oud was en was daar 41 jaar gebleven, het was normaal dat hij niet precies het verschil wist tussen een man en een vrouw!

Nu is het meer dan acht jaar geleden dat Ho Van Lang werd "bevrijd" uit zijn persoonlijke jungle, maar, zoals de 49-jarige man meer dan eens heeft gezegd, probeert hij zich nog steeds aan te passen aan alle nieuwigheden en "eigenaardigheden" van de technologie en de hedendaagse samenleving.

Het zal zeker niet gemakkelijk zijn, maar probeer maar eens meer dan 40 jaar in een bos te leven, omringd door de vruchten en wezens van Moeder Natuur: we nemen het hen niet kwalijk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt