Ze trouwt met een dolfijn, maar als hij overlijdt, besluit ze voor het leven weduwe te blijven - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze trouwt met een dolfijn, maar als…
Ze besluit haar blinde en autistische broer mee te nemen naar het eindejaarsfeest: hij heeft niemand om mee te gaan 16 schitterende fotomontages die laten zien hoe de tijd onverbiddelijk verstrijkt, zelfs voor de VIP's uit de showbusiness

Ze trouwt met een dolfijn, maar als hij overlijdt, besluit ze voor het leven weduwe te blijven

12 Juli 2021 • Door Janine
3.667
Advertisement

De liefde is dat gevoel dat iedereen vroeg of laat in het leven voelt voor een persoon; of dit buitengewone en veel voorkomende gevoel beantwoord wordt of niet, is een andere zaak. Iedereen is vrij om te houden van wie hij wil, of het nu een man, een vrouw of zelfs een dier is. Er zijn namelijk mensen in de wereld die deze volledig menselijke emotie voelen voor onze dierenvrienden, en we hebben het zeker niet over liefde die wordt opgevat als wederzijdse genegenheid. Vandaag vertellen we je het ongelooflijke verhaal van Sharon Tendler, een vrouw die letterlijk trouwde... met een dolfijn!

via: Mirror UK

Sharon Tendler, een zeer succesvolle professionele Britse vrouw (ze is de manager van een muziekband en beheert ook een dameskledinglijn), had een onverwachte liefde op het eerste gezicht tijdens een plezierreis naar Israël, toen ze nog maar 26 jaar was. Tijdens het bezoek aan dat onbekende land had Sharon kennis gemaakt met Cindy, een mannelijke dolfijn die per ongeluk die vrouwelijke naam had gekregen en die de hele tijd aan hem gehecht was gebleven. De liefde op het eerste gezicht van de Britse vrouw was direct, Sharon vloog in de daaropvolgende jaren vaak van het Verenigd Koninkrijk naar Israël om de dolfijn Cindy te zien.

Een puur sentiment, dat van de Engelse vrouw, dat in liefde veranderde, zozeer zelfs dat de vrouw vijftien jaar later besloot met Cindy te trouwen door een heuse huwelijksceremonie te organiseren bij het Dolphin Reef in het Israëlische Eilat.

Ze kleedde zich in traditioneel wit met een boeket bloemen in de ene hand, en de dolfijn duidelijk gedesoriënteerd, maar feit is dat de verbintenis werd bezegeld door een "ik hou van je” die door de vrouw tegen de walvisachtige werd gefluisterd; blijkbaar hield ze echt van hem: "Het is niet pervers. Ik hou van deze dolfijn. Het is de liefde van mijn leven. Het is niet slecht. Het is gewoon iets dat we deden omdat ik dol op hem ben, maar niet op de manier waarop je van een man houdt. Het is gewoon pure liefde die ik voel voor dit dier!"

Na enige tijd stierf de dolfijn Cindy echter aan een maagziekte en vanaf dat moment lijkt het erop dat Sharon Tendler zichzelf officieel heeft gedefinieerd als weduwe en zonder de wens om in de toekomst te hertrouwen: het lijkt op het plot van een absurde film, maar we verzekeren je dat het allemaal waar is!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt