26-jarig meisje bekritiseerd omdat ze een relatie heeft met een oudere man: "Is het je vader of je opa?” - BekijkDezeVideo.nl
x
26-jarig meisje bekritiseerd omdat ze…
Dierenarts ontmoet olifant die hij 12 jaar eerder redde: Een oude vrouw wordt opgelicht aan de telefoon en raakt in paniek in een winkel: de medewerkers bieden aan haar te helpen

26-jarig meisje bekritiseerd omdat ze een relatie heeft met een oudere man: "Is het je vader of je opa?”

13 Juli 2021 • Door Janine
58.820
Advertisement

Als het om de liefde gaat, zijn er geen obstakels die een relatie kunnen stoppen of in gevaar brengen: ben je het daarmee eens? Er zijn veel gevallen waarin het leeftijdsverschil tussen partners voor veel mensen een onoverkomelijke moeilijkheid of hindernis lijkt te zijn, maar de waarheid is dat iedereen zou moeten kunnen kiezen met wie hij zijn leven vrijelijk doorbrengt. Sinead Warnes, een 26-jarig meisje uit Cambridge, heeft een relatie met de 42-jarige Daniel Long, op wie ze smoorverliefd is. De twee vormen een prachtig stel, maar Sinead krijgt vaak hatelijke opmerkingen vanwege de wijdverbreide misvatting dat 16 jaar verschil te veel is om een ​​relatie te laten werken. Onder deze mensen zijn er die haar ervan beschuldigen een vrouw te zijn dat op zoek is naar "rijke mannen" en mensen die haar belachelijk maken met nare vragen: "Maar is het je vader of je opa?”. Voor al deze onwetende mensen hebben Sinead en Daniël een antwoord te geven.


Sinead Warnes en haar partner Daniel begrijpen niet waarom zoveel mensen zoveel tijd besteden aan het becommentariëren op het leven van iemand anders, oftewel dat van hen, met hatelijke woorden. De twee hebben 16 jaar verschil, maar ze houden van elkaar en zetten hun relatie op een zeer gezonde manier voort. Op TikTok heeft de jonge vrouw verschillende video's geplaatst in de hoop relaties te "normaliseren" waar het leeftijdsverschil erg groot is. Helaas is er onder elke video altijd de opmerking geweest van een “keyboard warrior” die haar ervan beschuldigde een van die vrouwen te zijn die alleen en uitsluitend met oudere mannen zijn om het geld. Iemand anders vroeg haar op een onbeschofte manier: “Is het je vader of je opa?”. Gelukkig nemen de twee deze opmerkingen niet serieus, integendeel, ze vermaken zich om ze constant te weerleggen.

Sommige mensen zeiden tegen de jonge vrouw: "Je bent met hem omdat hij veel geld heeft", maar Sinead heeft in werkelijkheid twee banen, dus dat is helemaal niet het geval. Aanvankelijk geeft zelfs Sinead toe dat ze een beetje op haar hoede was voor haar relatie: 16 jaar verschil is niet weinig, maar daarna groeide de relatie vanzelf en nu zeggen de twee dat ze het heel goed met elkaar kunnen vinden. “Hij is anders,” zei Sinead, “ik denk dat het liefde op het eerste gezicht was. Eerst maakte hij zich veel meer zorgen dan ik, omdat hij weet dat ik jonger ben, maar nu kan het hem niets meer schelen. Geen van ons beiden maakt het wat uit”.

Advertisement

Sinead zei ook dat het hebben van een relatie met een oudere man veel ontspannender is dan met een leeftijdsgenoot: "Daniel is een zeer nuchtere man en gaat elke dag naar zijn werk, wat veel jongens niet lijken te doen". Sinds ze haar video's heeft gepost, ontvangt Sinead ook berichten van andere onzekere gebruikers, die haar schrijven dat ze een oudere man hebben ontmoet en niet weten hoe ze zich moeten gedragen.

Iedereen is immers vrij om te houden van wie hij wil, waarom zou een paar jaar verschil een probleem zijn? Laat ons je mening weten in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt