Straatverkoopster wordt bij toeval gefotografeerd en wordt plotseling een succesvol model - BekijkDezeVideo.nl
x
Straatverkoopster wordt bij toeval gefotografeerd…
17 mensen die per ongeluk in slaap vielen op de meest absurde momenten en plaatsen Ze wordt eindelijk zwanger op 48-jarige leeftijd na 18 miskramen te hebben gehad vanwege haar vruchtbaarheidsproblemen

Straatverkoopster wordt bij toeval gefotografeerd en wordt plotseling een succesvol model

14 Juli 2021 • Door Janine
7.211
Advertisement

Hoe vaak in ons leven heeft schaamteloos geluk een beslissende rol gespeeld? Of het nu wordt beschouwd als puur toeval of een teken van het lot, we kunnen niet anders dan denken dat als die specifieke gebeurtenis niet op die bepaalde manier en op dat exacte moment was gebeurd, ons leven heel anders had kunnen zijn, en misschien slechter. Een gedachte die zeker zal zijn opgekomen bij Olajumoke Orisaguna, een straatverkoopster van brood die probeerde de eindjes aan elkaar te knopen in de stad Lagos en die een onverwacht geluk vond...

Olajumoke Orisaguna is 27 jaar oud, is moeder, echtgenote en kapster, afkomstig uit de deelstaat Osun, in Nigeria; het leven is altijd heel moeilijk voor haar geweest, haar familie heeft altijd in armoede geleefd en dus, zich ervan bewust dat haar baan als kapster in haar arme dorp niet genoeg kon zijn om het huishouden draaiende te houden, volgde ze het advies op van een van haar familieleden, een bakker in de stad Lagos, en verhuisde daarheen en nam zo de rol op zich van een straatverkoopster van vers brood.

Maar ze wist niet dat juist die bescheiden baan haar leven op de meest onverwachte manier zou veranderen...

Terwijl ze door de straten van Lagos liep en haar brood probeerde te verkopen, werd de Nigeriaanse vrouw plotseling de hoofdrolspeelster van een fotoshoot van Ty Bello, die op zijn beurt de beroemde Nigeriaanse rapper Tinie Tempah probeerde te vereeuwigen met elegante kleding, het juiste perspectief en de juiste lichten. 

Aanvankelijk begreep de crew niet waar die vrouw met brood om haar nek vandaan kwam, sommigen wilden de fotoshoot stoppen om haar weg te sturen, terwijl anderen vooral gefascineerd waren door de bijna etherische aanwezigheid van Olajumoke Orisaguna, waaronder Ty Bello, de professionele fotograaf die de opnamen maakte.

Advertisement

Ty Bello benaderde de straatverkoopster en vroeg haar wie ze was, waar ze vandaan kwam, en bekende haar dat ze een hypnotiserende houding en aanwezigheid had, als een echt model: "Terwijl ik naar haar luisterde, vroeg ik me af of de schoonheid die ik op mijn cameralens had gezien terwijl ik mijn afbeelding aan het bewerken was, toeval was... totdat ze glimlachte. Ik besefte dat ik ongelijk had. Ik had de schoonheid van deze 27-jarige vrouw onderschat. Aanvankelijk was het verkeerd om zo weinig aandacht aan haar te hebben besteed. Elke foto met haar was perfect!

Het feit is dat Orisaguna heeft geaccepteerd om de absolute hoofdrolspeelster te zijn van andere en nieuwe fotoshoots samengesteld door Ty Bello, en in zeer korte tijd een zeer populair model werd, wier gezicht zelfs op de cover van het Nigeriaanse tijdschrift This Day in Style belandde.

Laten we er even over nadenken: hoeveel kans was er dat een fotograaf toevallig een foto zou maken met deze hoofdrolspeelster en haar zoveel vertrouwen zou geven? Dit verhaal van geluk en verborgen talent bewijst eens te meer dat de meest ongelooflijke dingen kunnen gebeuren wanneer we het het minst verwachten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt