Schoonmaakster barst in tranen uit als ze ontdekt dat ze een penthouse heeft gekregen in de flat waar ze al 20 jaar werkt - BekijkDezeVideo.nl
x
Schoonmaakster barst in tranen uit als…
Ze nodigen haar 6-jarige zoon niet uit bij de diploma-uitreiking omdat hij het syndroom van Down heeft: een moeder lucht haar hart Een vrouw zegt dat de hond van huis was weggelopen, maar 5 jaar later komt de echtgenoot erachter dat zij degene was die hem naar het asiel bracht

Schoonmaakster barst in tranen uit als ze ontdekt dat ze een penthouse heeft gekregen in de flat waar ze al 20 jaar werkt

18 Juli 2021 • Door Janine
6.230
Advertisement

Wanneer we ons werk met passie en toewijding uitvoeren tot het punt dat we enorme offers brengen om de eindjes aan elkaar te knopen en wat geld mee naar huis nemen om opzij te zetten, hoeven we ons nooit te schamen voor het beroep dat we uitoefenen, ook al zijn we bescheiden vergeleken met anderen. Het maakt niet uit of je een schoonmaakster of een serveerster bent, je baan heeft een speciale waardigheid en je bent niet minder dan iemand anders. Soms onderscheiden mensen anderen door het werk dat ze doen en de sociale positie waarin ze zich bevinden, terwijl anderen de waarde van opoffering erkennen en degenen belonen die zich inzetten.

via: Reddit
foto: Reddit

Dit is het verhaal van Rosa, een schoonmaakster die twintig jaar werkte in een groot luxe appartementencomplex in het centrum van de metropool New York; de komst van de Coronavirus-pandemie, de daaruit voortvloeiende lockdown en alle beperkingen hebben echter het economische inkomen van de vrouw negatief beïnvloed; plotseling, na 20 jaar, zou Rosa niet meer werken in de flat waar iedereen haar kende en erg geliefd en gewaardeerd was.

foto: Reddit

De bewoners wisten heel goed hoeveel Rosa waard was in haar werk, ze kenden alle economische moeilijkheden waarmee ze te maken had, het feit dat ze naar haar zus was verhuisd om een ​​veilig dak te hebben om onder te leven zonder het inkomen waar ze zeker van was. Om deze reden besloot een rijke familie die in dat appartement in New York woonde dat ze de vrouw zouden verrassen die ze nooit zouden vergeten.

Zich niet bewust van wat ze spoedig zou ontdekken, werd de schoonmaakster gefilmd zonder haar medeweten, terwijl ze werd begeleid naar een groot penthouse op de bovenste verdiepingen van het gebouw; Rosa dacht dat dit een appartement zou zijn dat ze van boven tot onder zou moeten schoonmaken, en in plaats daarvan was dat ruime huis voor haar, uit dank voor alles wat ze voor de flats had gedaan in meer dan 20 jaar werk en opoffering.

Advertisement
foto: Reddit

De beelden van de verrassing gereserveerd voor Rosa, gepubliceerd op Reddit, werden door de auteurs van dit buitengewone geschenk verteld met de volgende woorden: "Rosa maakt deel uit van de familie bewoners van deze luxe wolkenkrabber in New York. Vanwege COVID werd ze ontslagen. Ze kwam echter nog elke dag naar haar werk met een grote glimlach op haar gezicht. Dit penthouse is net helemaal gerenoveerd. Rosa denkt dat ze hier is om het schoon te maken, maar ze weet niet dat het voor haar bedoeld is. Het is een appartement met vier slaapkamers en drie badkamers. Nieuwe parketvloeren, met twee buitenruimtes, volledige keuken, voor een totaal van 2500 vierkante meter."

Als Rosa ontdekt dat het penthouse eigenlijk exclusief voor haar is gereserveerd en dat ze niet meer in hetzelfde huis als haar zus hoeft te wonen, kan ze natuurlijk niet anders dan in tranen uitbarsten: dat ze een huurcontract van twee jaar kreeg in dezelfde flat waarin ze meer dan 20 jaar werkte, was een droom die uitkwam!

Het genereuze en onverwachte gebaar van deze familie laat echt meer dan duizend woorden zien hoe eerlijk werk, goed gedaan met passie, precisie en discretie, vroeg of laat altijd wordt beloond met voldoening en... onverwachte geschenken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt