Ze wil niet voor de kinderen van haar partner zorgen: hij verlaat haar en annuleert het huwelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wil niet voor de kinderen van haar…
Hond loopt van huis weg vanwege vuurwerk: om 3 uur’s nachts gaat de bel en doen zijn baasjes open Tweelingzussen daten met een identieke tweeling: degenen die hen op straat tegenkomen, denken dat ze

Ze wil niet voor de kinderen van haar partner zorgen: hij verlaat haar en annuleert het huwelijk

18 Juli 2021 • Door Janine
3.543
Advertisement

Wanneer twee mensen samen zijn en besluiten te trouwen, wordt aangenomen dat ze van elk aspect van elkaars karakter, sterke en zwakke punten, schaduwen en lichten houden; per slot van rekening is niemand van ons perfect, en daarom betekent van iemand houden dat je hem of haar accepteert voor wat hij of zij is en voor het leven dat hij of zij leidt. Stel je nu voor dat je een relatie hebt met een man die drie kinderen heeft uit een eerdere relatie en dat je hebt besloten te trouwen: wat zou je doen, zou je die kinderen in je huis accepteren alsof ze van jou waren of zou je niets met hen te maken willen hebben?

via: TV Azteca

James Flores bevond zich in een onaangename situatie, een Mexicaanse man die in Monterrey woont en die in een video die hij op zijn Facebook-profiel plaatste aan gebruikers en zijn vrienden en volgers uitlegde dat hij het huwelijk met zijn huidige partner zou annuleren omdat laatstgenoemde niet voor zijn kinderen wilde zorgen. Geen geval van ontrouw of plotseling verliefd zijn geworden op een andere vrouw, hij begreep dat ze niet de persoon was met wie hij de rest van zijn leven wilde doorbrengen: "Ik heb drie kinderen uit een eerdere relatie. Ik ben op zoek naar een moeder die van mijn kinderen houdt en helaas heeft ze me niet gesteund met mijn kinderen. Ze gaf hen niet de aandacht die ik zou willen van een moeder voor haar kinderen."

In de korte video op Facebook zei James Flores dat hij het huwelijk met zijn huidige vriendin had afgezegd, omdat hij begreep dat misschien wel het belangrijkste voor hem was om zijn werk als vader te doen; bovendien zei hij dat hij al $4.300 had betaald om de huwelijksreceptie te organiseren en dat hij een aanbod van $3.000 zou accepteren van elk paar dat op het punt stond te trouwen en dat besloot "hun plaats in te nemen".

Hoewel hij nog steeds van zijn vriendin houdt, zei James dat zijn kinderen op de eerste plaats kwamen, en om deze reden had hij geen zin om door te gaan met de reeds geplande huwelijksceremonie; als zij niet voor hen wilde zorgen, dan was het niet mogelijk voor hem om met deze vrouw samen te zijn.

Advertisement

Esta fue la triste historia de porque cancele la boda 😭😭😭💔 MUCHAS GRACIAS A TODOS 🙏🏽 primero son mis hijos 🥺

Pubblicato da James Flores su Martedì 13 luglio 2021

De man heeft veel kritiek gekregen van webgebruikers; velen zeiden dat James op zoek was naar een oppas in plaats van een echtgenote, terwijl anderen hem steunden door te zeggen dat hij het juiste had gedaan om prioriteit te geven aan zijn drie kinderen en het huwelijk te annuleren.

Wat vind je van de keuze van deze vader die veel discussie heeft veroorzaakt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt