"Mijn huis is eenvoudig maar netjes": vrouw reageert op kritiek en leert iedereen een levensles - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn huis is eenvoudig maar netjes":…
Ze redt een berenwelp uit een dierentuin in crisis die haar huisdier wordt: nu zijn ze onafscheidelijk

"Mijn huis is eenvoudig maar netjes": vrouw reageert op kritiek en leert iedereen een levensles

25 Juli 2021 • Door Janine
6.571
Advertisement

Er is geen heiliger plek dan je huis. Onze huizen zijn onze plek in de wereld, toeschouwers van onze mooiste en droevigste momenten. Ze staan ​​altijd klaar om ons aan het eind van de dag te verwelkomen, waardoor we ons veilig voelen. Onze huizen zien ons groeien, ze zien ons onze doelen bereiken en ze zijn ongetwijfeld de plek bij uitstek waar we onze grootste dromen plannen. We richten onze huizen in volgens onze smaak, geven ruimte aan al onze fantasie en maken ze de spiegel van onze persoonlijkheid. Het mooiste aan onze huizen is dat niemand ons kan vertellen wat we moeten doen, we zijn vrij om te zijn wat we willen zijn en bovenal zijn we vrij om te doen wat we willen doen.

Je hebt niet veel rijkdom nodig om een ​​schoon en net huis te hebben. Het is niet nodig om het in te richten met luxueuze meubels en verfijnde stoffen; er zijn geen majestueuze schilderijen of luxe zilverwerk nodig; alles wat onze huizen nodig hebben, zijn liefde en zorg, want door van ze te houden, kunnen we op de best mogelijke manier voor ze zorgen, ongeacht onze sociale status. Om een ​​huis mooi te maken, heb je alleen een snufje inventiviteit nodig, en dit wordt geleerd door Ana Belén Loor Espinoza, een jonge alleenstaande moeder met een TikTok-account met meer dan 11.000 volgers. In haar video's laat Ana trots haar bescheiden huis zien: een heel klein huis en niet vol franje. Het is een huisje zonder al te veel pretenties, gebouwd met hout en riet, met aandacht voor de kleinste details.

De omstandigheden waarin Ana leeft zijn niet de beste, maar haar huis is wel een weerspiegeling van haar ziel: eenvoudig maar onberispelijk en ongelooflijk georganiseerd. Haar vaardigheid om haar huis tot in elk detail onberispelijk te maken, heeft haar followers gefascineerd, die dagelijks toenemen. De wereld van het web is een prachtige plek om te delen, maar het wordt ook bestuurd door mensen die nooit de kans missen om degenen aan te vallen die zich publiekelijk blootgeven. Helaas wordt Ana dagelijks geconfronteerd met de negatieve oordelen van de mensen op het web, die in plaats van haar te waarderen dat ze weet hoe ze een zeer eenvoudige omgeving gezellig en warm kan maken, haar liever vernederen door te stellen dat ze meer had kunnen doen om een leuker en acceptabeler huis te vinden om haar dochters op te laten groeien.

Het web kan ongetwijfeld een plek zijn die de zekerheden van een persoon naar beneden kan halen, maar dit is niet het geval bij Ana, die heel goed weet dat het voor het opvoeden van haar kinderen niet nodig is om in een luxe omgeving met enorm grote kamers te leven. Ana heeft zich nooit laten ontmoedigen door de oordelen van anderen en heeft zich ook niet het zwijgen op laten leggen, geeft er altijd de voorkeur aan om met een glimlach te antwoorden, ervan overtuigd dat ze een liefhebbende moeder is en dat haar dochters een huis hebben dat hen alles kan geven wat ze nodig hebben, zelfs als het niet van cement is.

Op het Tik Tok-account van deze jonge moeder kunnen we met eigen ogen zien in welke omstandigheden ze met haar dochters leeft. De keuken is erg netjes en is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te eten en schoon te maken, binnen is er een zeer grote koelkast en twee perfecte tafels met stoelen. De woonkamer is onberispelijk, met zijn kleurrijke banken en de televisie die aan de muur hangt. De slaapkamers zijn absoluut perfect, versierd met kleurrijke gordijnen en meubels.

Advertisement

Eenvoudig is trouwens niet synoniem met rommel of desorganisatie en niet alle luxe huizen worden onberispelijk onderhouden. Ana's video's zijn een les voor degenen die gewend zijn te oordelen op basis van uiterlijk, voor degenen die hebben geprobeerd haar het zwijgen op te leggen en te vernederen, voor degenen die hebben geprobeerd haar schuldig te laten voelen, alleen maar omdat ze haar dochters alleen een huis van hout kan bieden.

Wat een huis met drie verdiepingen onderscheidt van een klein appartement, is de grootte, maar eigenlijk zijn er geen huizen die beter of slechter zijn dan andere. Onze huizen, groot of klein, zullen altijd een speciaal plekje in ons hart hebben, dat nooit te vergelijken is met alle rijkdommen van de wereld.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt